BUGETUL: Lovitura de teatru in privinta soferului care a intrat cu masina in Spitalul Judetean Craiova (Autor: Eugen Dinu)
Rasturnare de situatie in privinta soferului care a intrat cu masina in usile Spitalului Judetean din Craiova. Un sofer beat a intrat cu masina in unitatea de primiri urgente. A ranit un voluntar si o asistenta si s-a oprit cu autoturismul in receptia spitalului. Conducerea spitalului da vina pe firma de paza care nu si-ar fi facut treaba. Agentii sustin ca individul a planuit totul, s-ar fi facut ca repara ceva la masina in parcarea insitutiei, dar a urcat la volan si a intrat in plin in unitatea medicala. Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore, informeaza Digi24. Barbatul care a ingrozit Craiova noaptea trecuta a refuzat sa motiveze in vreun fel gestul sau. Individul a intrat pur si simplu cu masina in Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean din Craiova. Un voluntar si o asistenta au fost raniti usor. Reprezentantii spitalului acuza firma de paza ca nu si-ar fi facut treaba. Cristina Geormaneanu- purtator de cuvant al Spitalului Judetean Craiova:
- In momentul in care se va decide ca nu si-au respectat obligatiile contractuale se vor lua masurile legale in consecinta inclusiv rezilierea contractului.
Conducerea firmei de paza se apara si spune ca individul a planuit totul.
- Rep.: De ce nu l-au oprit?
- Valentin Ghita, responsabil al firmei de paza: Nu au avut cum. A intrat in masina Nu a bagat pe nimeni in seama, a ridicat capota si i-a dat drumul inainte. Putea sa-l omoare.
- Agent de paza: Sa dubleze paza, se intampla multe cazuri. Nu opresc, vin beti, cu accidente de-ale lor si cand se intampla, nu opresc, si noi nu putem sa le facem fata.
La spital a fost improvizata o prelata in locul usile sparte de la unitatea de primiri urgenta pentru ca angajatii si pacientii sa nu inghete de frig. Intre timp, politistii au deschis dosar penal pe numele soferului pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice si distrugere.