Doamna Camelia Radulescu este medic urolog, profesor la catedra de urologie a Institutului Clinic de Urologie. Tanara specialista ne-a povestit despre tratamentul contemporan al impotentei la Institutul Clinic de Urologie. Reporterul nostru a luat un interviu de la cel mai bun specialist in urologie al Institutului Clinic de Urologie, d-na Camelia Radulescu - specialistul cu cel mai inalt indice si o abordare serioasa in domeniul tratarii disfunctiei erectile. D-na medic urolog a povestit in ce mod reuseste sa restabileasca potenta pacientilor sai in varsta de 60-70 ani. Cel mai eficient remediu pentru restabilirea potentei, Prostect, poate fi comandat acum cu 50% reducere pe site-ul oficial al dezvoltatorului - Institutul Clinic de Urologie. Cititi detalii in cele ce urmeaza.

- D-na Camelia Radulescu, aveti pacienti cu varsta de 60-70 ani. Este cu adevarat necesar sa faci sex la aceasta varsta?

- Bineinteles! Mai ales barbatii. Viata sexuala determina starea generala a sanatatii, este daca vreti, un ceas biologic ce stabileste cat de repede va veni batranetea. La cabinetul meu vin pacienti care sufera de prostatita si adenom de prostata, iar la intrebarea mea- cand au facut sex ultima data, rad si raspund ceva de genul: Doamna doctor, n-am mai facut sex de vreo 7 ani. Bineinteles ca raspunsul lor ma surprinde. Aceasta e cauza prostatitei, care mai tarziu se poate transforma in cancer de prostata. Lipsa sexului dauneaza organismului atat la 30 de ani, cat si la 40, 50, si chiar 70! Prostata este organul in care se formeaza lichidul seminal. In cazul in care nu este ejaculat, incepe sa se strice. In prostata se produce un proces de stagnare patologica (acumulari de microorganisme periculoase). Ele duc la inflamarea prostatei (prostatita). Inflamarea glandei prostatice pentru o perioada lunga de timp determina aparitia adenomului de prostata, dereglari de urinare si pielonefrita. Urmatoarea etapa dupa adenom este cancerul. La pacientii cu probleme de potenta creste de 7 ori riscul sa dezvolte cancer de prostata. Aceasta este doar una din lungul sir de consecinte. Cu alte cuvinte, abstinenta prelungita poate fi egala cu moartea rapida. Organismul uman are menirea sa se inmulteasca. Atunci cand aceasta functie se estompeaza, organismul incepe sa imbatraneasca foarte rapid. Vasele sanguine se subtiaza si se rup, creste riscul dezvoltarii unui atac de cord sau accident vascular cerebral, se produc dereglari ale sistemului psihosomatic. Pacientul incarunteste rapid (daca nu a incaruntit deja pana la acel moment). Apar durerile articulare, tinuta se garboveste. Chiar si insomnia care ii chinuie pe oamenii in varsta este asociata cu lipsa de sex si producerea insuficienta a unui sir de hormoni. Vreau sa va demonstrez cu cateva fotografii ca sa vedeti ce se intampla cu sistemul genito-urinar si in alte organe ale organismului unui barbat care nu face sex.

- In ce mod ii afecteaza pe barbati lipsa sexului?

- Am sa va demonstrez cu un set de fotografii. Foto 1: astfel arata inflamatia prostatei cauzata de stagnarea spermei (atunci cand testiculele nu sunt golite). Inflamatia persistenta conduce mai intai la adenomul de prostata, iar mai tarziu la cancer de prostata (conform statisticilor, din aceasta cauza mor 38% din barbati). In absenta sexului, acest lucru se intampla intotdeauna, motiv pentru care adenomul de prostata este denumit boala varstnicilor.
In foto 2 - cancerul de prostata diagnosticat la un barbat in varsta de 58 ani. Cauza - abstinenta indelungata (de la varsta de 51 ani). Pacientul a murit. In foto 3: din cauza procesului de stagnare, pe peretii vaselor sanguine se sedimenteaza colesterolul, se pot forma tromburi. Tromburile prezinta sporirea riscului de a se produce un accident vascular cerebral sau atac de cord. Moartea pacientului a fost cauzata de atacul de cord, inima sa este prezentata in aceste imagini.

- Si totusi, exista unii barbati si unele femei care sunt de parere ca de la o varsta nu trebuie sa mai faca sex.

- Viata sexuala caracterizeaza stabilitatea intr-o relatie. Din nefericire, majoritatea barbatilor impotenti raman singuri. Femeile pot sa faca sex pana la varsta de 70-80 de ani. Ele au nevoie de sex. Regula spune: cu cat viata sexuala este mai regulata, cu atat cuplul dureaza mai mult.

- Se spune ca in clinica Dvs. folositi medicamente unice pentru a restabili potenta, acestea ii ajuta pe barbati sa faca sex la orice varsta. Este adevarat?

- Clinica noastra a avut intotdeauna o rata ridicata a vindecarii unor afectiuni. Folosim medicamente unice, elaborate de catre savantii nostri. In ceea ce priveste viata sexuala masculina, folosim un remediu elaborat de catre institutul nostru, se numeste Prostect. Imediat dupa administrare, Prostect intensifica excitatia (poate fi luat pe post de stimulent sexual inofensiv, in loc de Viagra), administrat regulat fortifica potenta naturala. Acesta este unicul produs care actioneaza in acest mod, insa nu-l puteti gasi in farmacii.

- Va rog sa ne vorbiti despre actiunea si eficacitatea acestui remediu.

- Este intr-adevar un remediu excelent. Puteti judeca din faptul ca pacientii se inscriu cu cateva saptamani inainte pentru consultatie. Nu fac altceva decat sa prescriu acest medicament, pe care il puteti cumpara la farmacia institutului nostru sau sa comandati Prostect cu 50% reducere pe un site special. Ce tine de eficacitatea Prostect, vreau sa va demonstrez rezultatele studiilor clinice efectuate de specialistii institutului in perioada 2015-2016. La experiment au participat 50 de barbati cu varsta peste 50 de ani. Majoritatea subiectilor studiului erau impotenti de cativa ani. Rezultatele studiului:
- Restabilirea completa a potentei (posibilitatea sa faca sex cel putin o data pe saptamana) - 96% dintre subiecti
- Nivel ridicat al testosteronului - 94% dintre subiecti
- Reglarea urinarii (inclusiv, frecventa) - 98% dintre subiecti
- Imbunatatirea starii generale - 99% dintre subiecti
- Lipsa efectelor secundare - 100% dintre subiecti
Deci, este remediul perfect.

(Sursa: yfyb.info)