Pentru acest post voi fi ars pe rug. Am incercat sa fac o mica clasificare, a ceea ce vad eu ca fiind femeile din lumea asta. Cel mai probabil ma insel in anumite aspecte daca nu in toate. De ce totusi am scris acest post? Fiindca sunt misogin? Poate. Imi place sa cred ca l-am scris din cauza ca incep sa ma satur de oamenii care cred ca femeile sunt toate la fel. Aicea sunt tipurile de femei cu care ma intalnesc destul de des. Am incercat sa adaug si unele tipuri pe care le-am intalnit doar de cateva ori, dar nu stiu daca am fost foarte exact in descrierea acestora. Postul e destul de subiectiv, asa ca sunt curios sa vad daca imi e validata clasificarea. Chiar as vrea sa vad cum se clasifica femeile care intra pe acest post (cele 2-3 care inca nu ma urasc), sau daca mai exista alte tipuri pe care nu le stiu.

FEMEIA VULGARA
Acel tip de femeie pentru care a fost inventat cuvantul vulgar. Obisnuiesc sa se imbrace in ton cu moda, moda din ultimii 20 de ani deodata. Fiecare articol de imbracaminte e total in dezacord cu restul. Se imbraca cu haine care sa evidenteieze cat mai mult elementele care le fac femei, dar acest lucru nu le avantajeaza creand o imagine de tipa usoara (curva), proasta. Vorbesc cu o voce groasa de la fumat, si toate vorbele lor au ceva din izul unei discutii amicale intre suporterii unor echipe cu o relatie de iubire Montague-Capulet. Machiajul este prezent intr-un mod foarte vizibil si nenatural.

FEMEIA DE CASA
Unul dintre cele mai intalnite genuri feminine din mediul rural (dar nu numai). Se evidentiaza printr-o lipsa de grija pentru modul cum arata. De obicei arata mai batrana decat e. Are o mentalitate de tip vechi, in care femeia se naste pentru a sluji barbatul. Se imbraca intr-un mod indefinit, care nu ii scoate in evidenta trasaturile feminine. Ii este rusine ca are sani, picioare si alte parti anatomice, asa ca le acopera.

FEMEIA PRINTESA
Tipul de femeie care imbina multe dintre calitatile cautate de barbati la femei. Intotdeauna se imbraca cu stil. Nu urmeaza intocmai moda, dar fiecare vestimentatie a sa este de tipa eleganta sicu stil. Machiajul sau este vag, astfel incat sa nu ii ascunda nimic din farmecul natural, avand doar rolul de a-l evidentia. De fiecare data cand intra undeva, toate privirile se intorc spre ea pline de invidie/dorinta. Se poarta impecabil in fiecare situatie, si stie exact ce trebuie sa spuna. Trasaturile sale evoca frumusetea tocmai prin perfectiunea raporturilor.

FEMEIA ACADEMICA
Tipul de femeie care se considera super inteligenta si ii uraste pe barbatii din jur deoarece considera ca acestia au ajuns pe pozitiile lor doar datorita faptului ca sunt barbati. In fiecare discutie subliniaza faptul ca barbatii ii sunt inferiori, si ca lumea ar fi mai buna fara ei. De obicei ajung la 50-60 de ani virgine si sunt devotate meseriei lor. Se mandresc cu denumirea de domnisoara si urasc sa fie numite doamna.

FEMEIA BARBAT
Femeie care se considera egala barbatului si le uraste pe celalalte femei, despre care crede ca sunt proaste.

FEMEIA INTELECTUALA
Un tip foarte specific de femeie. Este constienta de faptul ca e femeie si de calitatile sale. Este inteligenta (are un IQ mult peste medie). Munceste enorm si stie cum sa obtina orice vrea, si de obicei acest lucru se oglindeste in pozitia sa sociala extrem de buna. Este curtata de multi barbati, de fapt de aproape toti barbatii din jurul sau. Pe acestia ii inhiba si ii manipuleaza sa faca orice le cere. De obicei arata bine, nu neaparat prin trasaturile fizice pe care le are, ci prin increderea, optimismul pe care le imprastie in jur. Are o viata sociala foarte buna si relatii stabile.

FEMEIA IDEAL
Este tipul de femeie, de fapt nu este un tip aparte ci doar viziunea unei persoane (barbat) asupra unei femei. In acest capitol intra femei care devin icoane pentru acel tip. Intotdeauna vor fi bune, frumoase, inteligente, indiferent de calitatile reale.

FEMEIA NEVASTA
Acesta este mai degraba un tip tranzitoriu, apare obligatoriu in viata unei femei cel putin pentru o perioada mica. Nu are legatura cu starea civila a femeii. Are tendinta sa creada ca toti cei din jur (sau doar unii) ii apartin si, de asemenea, ea le apartine. Simte nevoia de a primi de dragoste si caldura, si totodata simte nevoia sa daruiasca dragoste si caldura. Are tendinta de a impune un cod strict pentru oamenii din anturaj.

FEMEIA MAMA
Tipul de femeie care simte ca este datoare sa aiba grija de toti din jurul sau. Va incerca, de fiecare data cand ai nevoie, sa iti sara in ajutor si sa te ajuta cum poate. Are tendinta sa te rasfete dar si sa iti inpuna anumite lucruri pe care ea le considera bune pentru tine.

FEMEIA ROMANTICA
Este acel tip de femeie care isi idealizeaza iubitul. Este timida, crede in binele general. Are obiceiul sa incerce sa nu supere pe nimeni, si din aceasta cauza uneori nu este luata in considerare. Are tendinta sa ia in nume personal orice se intampla in jurul ei, si sa isi atribuie o parte din esecurile altora chiar daca nu are o influenta asupra lor. Sufera pentru fiecare lucru din viata sa. De fiecare data cand ii este lovita ideologia se inchide intr-o carapace proprie. Se bucura pentru succesele celor din jur mai mult decat pentru cele proprii. Este copilaroasa in relatiile cu cei din jur, dar are momente cand da dovada de o maturitate exceptionala.

FEMEIA DE VIS
Aceasta categorie e foarte subiectiva si reprezinta femeia perfect capabila sa fie oricare dintre celalalte categorii de mai sus, in momentele cand i se cere.

FEMEIA BLONDA
Nu se refera la culoare parului (cunosc blonde inteligente, dar si bunete/roscate foarte blonde). Nu au o cultura foarte dezvoltata, iar IQ-ul lor se incadreaza, cel mai des, in categoria mediu si sub-mediu, dar exista exceptii cu IQ-ul foarte ridicat. Deoarece de obicei vin din paturile sociale mediu-jos, au o dragoste nebuneasca pentru bani si lux, si din aceasta cauza incearca sa faca tot ce pot pentru a se imbogati repede (trait pe seama sotului/iubitului bogat). Se imbraca, in general, in haine care sa le scoata in evidenta formele, lucrate cu grija in sala de fitness sau in clinicile de chirurgie estetica.

(Sursa: gyzzard.wordpress.com)