www.libertatea.ro informeaza: Sunt aici ca sa vorbesc despre bunul meu prieten. Cel mai bun prieten. Fratele meu din alta mama. Sotul cu care nu ma voi casatori niciodata pentru ca este gay. Sau, cine stie, exista din filme despre aceasta situatie, a declarat Jennifer inainte de a-i inmana lui Chris McMillan premiul pentru Hairstylist-ul anului.
Esti una dintre cele mai pasionate si mai amabile persoane pe care am avut norocul sa ajung sa le cunosc si despre care pot spune ca face parte din familia mea. Ma simt binecuvantata pentru asta. Suntem prieteni de aproape 25 de ani si acest lucru este socant pentru mine. Efectiv, ne-am salvat unul altuia vietile si inimile de multe, multe ori, atat la propriu, cat si la figurat, a mai adaugat actrita.
Aprecierea, dragostea si respectul pe care Aniston le are pentru Chris McMillan sunt impartasite si de acesta. Cand a acceptat premiul, McMillan a tinut sa-i multumeasca actritei pentru toate lucrurile pe care le-a adus in viata lui.
Ea m-a invatat nu numai ce inseamna a avea un prieten adevarat, dar si cum sa fii un prieten adevarat. Sunt atat de norocos sa am o muza precum Jen. Cine ar fi putut cere un mai bun partener, atat la bine cat si la greu?, a declarat McMillan.