REVISTA TEO: DIETA ANULUI 2019: Slabeste cu aceste doua remedii dupa Sarbatori!
Multe persoane care vor sa slabeasca spun: incep de luni, incep de lunea viitoare, incep de anul viitor.n Ei bine, pentru toate acele persoane care sunt hotarate sa slabeasca, dar dupa ce trec tentantele Sarbatori de iarna avem o solutie. Iata ce metoda de slabit ai putea aplica de la 1 ianuarie 2019. I se spune deja dieta anului viitor, dupa ce s-au realizat mai multe studii. Conform nutritionistilor de la Mayo Clinic, recomandabil e sa slabesti treptat si nu dintr-o data. Cel mai ok este sa dai jos maximum un kilogram pe saptamana, daca vrei sa slabesti sanatos fara sa simti povara unei diete, noteaza salud180.com. In acest fel, vei reusi sa scapi frumos de grasimea abdominala. Iata doua din retetele cu care merita sa incerci sa slabesti in anul 2019.

REMEDIUL NUMARUL 1

Ai nevoie de o lingurita de scortisoara, o lingurita de miere de albine proaspata, apa. Fierbe mirea si scortisoara in apa si pastreaza lichidul. Bea inainte de fiecare masa si vei observa cum pofta de mancare se va reduce, iar arderile calorice, in cazul in care iei parte la o masa copioasa vor fi mai puternice.

REMEDIUL NUMARUL 2

Ai nevoie de doua lingurite de otet de mere, doar atat. Inghite otetul in fiecare dimineata si seara, inainte de mesele principale ale zilei. Otetul de mere este benefic pentru arderile calorice si tine pofta de dulciuri la distanta, caci dupa cum se stie, zaharul ingrasa cel mai mult. Otetul de mere este bogat in nutrienti. Printre ei se numara pectina, vitamine importante precum vitamina B1, vitamina B2, vitamina B6, vitamina C. De asemenea, contine acid folic, niacina si acid pantotenic. In plus, este o sursa buna de minerale precum potasiu, calciu, fier, magneziu, sodiu, fosfor.