www.libertatea.ro informeaza: Aproape 50 de pasageri care se aflau in trenul care a deraiat in zona localitatii Baiesti au fost transportati in gara CFR Subcetate sau vor fi preluati de rude cu masinile, de pe DN 66, pentru a ajunge la destinatiile propuse, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Hunedoara.
34 de calatori au fost transportati ingara CFR Subcetate, trei calatori in autogara din Hateg, iar 11 calatori vor fi preluati de rude, prieteni de pe DN 66, a precizat purtatorul de cuvant al ISU Hunedoara, Anemona Doda, citata de Agerpres.
Unul dintre calatori a fost aruncat din tren, dupa ce garnitura feroviara a deraiat duminica dimineata.
Mai multe echipaje de salvatori au intervenit la fața locului. Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, a vorbit despre cele doua vagoane de tren care au deraiat Planul Rosu este incheiat. A fost declansat in urma apelului telefonic. S-au gasit in cele doua vagoane 20 de persoane. Una dintre ele a fost aruncata din tren. Este pe drum spre spital. Persoanele care au fost in cele doua vagoane au fost transportate spre alte gari pentru a-si continua drumul, a declarat Raed Arafat, la Antena 3.