www.libertatea.ro informeaza: Amaliei Nastase, in varsta de 42 de ani, i s-a sarsit perioada de glorie. Vedeta facea furori in tinerete, imbracata in rochii de seara cu spatele gol.
Fosta sotie a lui Ilie Nastase a fost joi seara gazda unui eveniment caritabil, unde a atras toate privirile fiind tot timpul pe scena in atentia invitatilor.
Dincolo de scopul laudabil al actiunii si al implicarii vedetei, cei prezenti au remarcat si ca fosta partenera de viata a tenismenului nu mai are aceeasi silueta de pe vremuri, iar vestimentatia nu a ajutat-o deloc sa mascheze kilogramele in plus.
Amalia Nastase nu a mai reusit sa-si revina, din punct de vedere fizic, dupa ultima sarcina. Fosta doamna Nastase a nascut in toamna lui 2015 un baietel din relatia pe care o are cu Razvan Vasilescu, iar joi seara, la festivalul Brazilor de Craciun, un eveniment caritabil pe care l-a gazduit si la care a strans 770.000 de euro pentru copii, nici macar rochia eleganta si larga nu a reusit sa o salveze de la comentariile pe seama siluetei ei.
Amalia a pierdut contactul cu lumea mondena, dar joi seara cei care au vazut-o au remarcat ca are cu aproape 30 de kilograme mai mult fata de cum o stiau, pe vremuri.