Siteul CE SPUN ASTRELE ne anunta ca 11 NOIEMBRIE 2018 este cea mai puternica zi din ultimii 100 de ani. Va invitam sa parcurgem impreuna argumentele pentru care numerologii considera ca 11 noiembrie 2018 este cea mai puternica zi din ultimii 100 de ani:
11 noiembrie este o zi cu vibratii puternice datorita faptului ca este a 11-a zi a celei de-a 11 luni din an. Dar, asa cum stim, ne aflam intr-un an cu vibratie 11, lucru care face ca importanta acestei zile sa creasca nemasurat, fiind unica in viata fiecaruia dintre noi.

11 Numarul Maestru

1111 sau 11/11 are o semnificatie spirituala speciala, deoarece 11 reprezinta trezirea spirituala si noi inceputuri puternice. Stiati ca atunci cand vedeti 11:11 pe ceas sau ca atractia deosebita pentru numarul 1111 indica o schimbare imediata, o reconectare sau mai degraba o realiniere spirituala a voastra? Poate fi vorba despre o idee noua sau despre o concluzie. Ingerii, ghizii spirituali si Universul folosesc de asemenea numere ca o modalitate de a ne transmite semne. 1111 este frecvent folosita de fiintele divine pentru a ne ajuta sa alegem calea corecta, pentru a ne lumina viata si a ne usura parcursul. In numerologie, numarul unu indica inceputuri, dar cand exista o insiruire a acestei cifre, cum ar fi 11 noiembrie (11/11), ea creeaza o energie puternica pentru respectiva zi, pentru atingerea potentialului nostru si pentru o trezire la realitate. 11 noiembrie este o zi cu o incarcatura puternica, favorabila pentru a face schimbari in viata noastra, pentru a stabili intentii de viitor sau pentru a aprofunda chestiuni din viata noastra in cautarea adevarului. Ne vom putea lasa condusi de intuitie iar cei care se bucura de darul clarviziunii vor putea avea revelatii.

Semnificatia speciala a anului 2018

Ultima data cand am experimentat un an de vibratie 11 a fost in 2009, iar apoi, iar inainte de 2009 a fost in 1910, astfel ca peste 99% din populatia lumii a experimentat pana acum unul sau doi ani de vibratie 11.In numerologie numarul 11 este un numar Maestru, adica are o frecventa vibrationala inalta si este folosit in previziuni, magie dar si stiinte transcedentale. Un astfel de numar maestru are un potential desavarsit pentru invatare si evolutie spirituala si poate aduce schimbari majore in vietile noastre. Numarul 11 este cel mai intuitiv numar si este un canal clar pentru subconstient. Este numarul conducerii, al puterii personale si al adevarurilor spirituale.

Shambala

Cuvantul Shambhala rezoneaza cu numarul 11- numarul maestru in numerologie, si este cuvantul perfect care ne ajuta sa imbratisam potentialul acestui an 2018. Shambala este un cuvant sanscrit care inseamna loc de pace, liniste si fericire. Fiecare dintre noi are libertatea de a cunoaste Raiul aici pe Pamant, un loc minunat, denumit Shambala. Acum putem alege sa traim o viata mai buna, mai armonioasa pe Pamant, sa fim mai folositori celor din jur si vietii noastre. Anul nostru universal de 11 ani este chemarea noastra de a ne aminti de Shambala, de ne aminti cat de frumoasa este lumea cand ne simtim viata prin inimile noastre si cum cand alegem sa cream Shambala in tot ceea ce facem. Trezindu-ne spiritual pe noi insine ii vom inspira si pe cei din jurul nostru sa faca la fel.

Concluzie

Daca pana acum ati simtit o stare de moleseala, de lentoare sau de stagnare, 11 Noiembrie este ziua care va fi ca o gura de oxigen. Bucurati-va de energia noilor inceputuri si deschideti-va sufletele pentru a primi vibratia ei.
Sursa:ce-spun-astrele.ro