BERBEC 21.03-20.04: Doriti sa purtati discutii profunde despre subiecte importante, desi pot degenera in remarci pline de rautate. Trebuie sa va pastrati calmul, chiar daca ceilalti se pare ca nu va inteleg. Puteti atrage asupra dumneavoastra bani, favoruri, daruri sau chiar puteti primi o mostenire.

TAUR 21.04-21.05: Atentia dumneavoastra se indreapta spre cei apropiati, spre prieteni si parteneriate. Acum parcurgeti o perioada cand toate relatiile merg bine, chiar si cu cei mai afurisiti inamici. Totul este sa creati un echilibru adecvat intre dumneavoastra si ceilalti.

GEMENI 22.05-21.06: Sunteti preocupati doar de aspectele practice ale relatiilor dumneavoastra. Sanatatea este situata pe culmi indraznete, asa ca va simtiti increzatori sa faceti cateva schimbari. Este si o saptamana prielnica pentru a gasi cele mai bune metode spre a va indeplini sarcinile.

RAC 22.06-21.07: In aceste zile se pare ca va intereseaza tot ce tine de vacante, dragoste, romantism, petreceri, arta, teatru si sport. Provocarea este sa va gasiti timpul necesar pentru a participa la toate aceste evenimente distractive.

LEU 22.07-22.08: S-ar putea sa faceti cateva reparatii la domiciliu si sa aveti pe aceasta tema mici discutii despre schimbari sau imbunatatiri. Veti cumpara destule lucruri pentru dumneavoastra, pentru casa si nu ii veti uita nici pe cei dragi. Indiferent de decizii, viata familiala se va imbunatati.

FECIOARA 23.08-22.09: Se pare ca lumea dumneavoastra este creata de gandurile si propria atitudine, mai ales ca puneti pret pe ceea ce faceti in fiecare zi. Persoanele cu care comunicati zilnic va afecteaza, va influenteaza starea de spirit si viitoarele decizii. Fiti prevazatori!

BALANTA 23.09-22.10: Totul se invarte la dumneavoastra in jurul banilor si a bogatiilor. Este posibil sa aveti cateva idei deosebite de a va spori veniturile si veti discuta cu cineva despre schimbarea locului de munca. Dar, cu toate ca va veti spori castigurile si cheltuielile vor fi pe masura.

SCORPION 23.10-21.11: Este un moment excelent pentru a va exprima opiniile si pentru a vorbi cu autoritate. Veti avea cateva intalniri savuroase in care va veti etala diplomatia si farmecul personal. Totul este sa va bucurati de momentele distractive in compania celor mai buni prieteni.

SAGETATOR 22.11-21.12: Va implicati destul de mult in viata familiala ca sa mai aveti timp si pentru micile placeri ale dumneavoastra. Este momentul sa puneti stop ritmului rapid in care v-ati invatat sa traiti si sa va ocupati si de dumneavoastra. Poate va innoiti garderoba sau va schimbati lookul.

CAPRICORN 22.12-19.01: Faceti o impresie favorabila si va bucurati de compania celor mai buni prieteni. Ori-cum, grupul in care va simtiti in largul dumneavoastra este cel care va da o nota optimista, plina de bucurie. Se pare ca aveti doar de castigat din aceste relatii.

VARSATOR 20.01-18.02: Continuati sa calatoriti si sa explorati lumea prin educatie si experiente stimulante. De asemenea, va este deschisa calea spre noi planuri privitoare la viata profesionala. Cateva discutii cu sefii va vor lamuri situatia si va vor ambitiona mai mult. Succes!

PESTI 19.02-20.03: Doriti sa studiati si sa invatati lucruri noi, asa acumuland experienta. Poate veti descoperi peisajul uimitor al altei tari sau al altei culturi. Este posibila o calatorie mai lunga si unde, pobabil, o sa va indragostiti de cineva.