Am cautat pe internet informatii despre lucruri uitate in poduri sau in boxe de depozitare. As fi vrut sa aflu parerea unor oameni mai experimentati, la intrebarea: lucrurile uitate dintr-un pod sau o boxa vor mai fi vreodata folosite? Si iata ce am gasit pe site-ul actsipoliton.ro.

xxx

Considerand faptul ca a trecut de putin timp data de 4 iulie, si America este o tara care se simte mai divizata ca oricand, Jim Gaffigan, autorul volumului Tata este gras a ales sa vorbeasca despre lucrurile pe care americanii le au totusi in comun, intr-un articol publicat pe cbnews.com.
- Sunt destul de norocos si calatoresc mult prin aceste tinuturi minunate, facand stand-up comedy pentru spectatori care au gusturi foarte bune. Am observat cateva lucruri pe care, oriunde in America, oamenii le au in comun: ne iubim cu totii tara; ne iubim familiile si avem, fiecare dintre noi, o boxa de depozitare. Se presupune ca traim intr-o cultura in care se arunca lucruri. Ne schimbam telefoanele in fiecare an, aruncam haine care inca ne vin, unii oameni au chiar si casatorii de proba. Dar avem inca boxe de depozitare. Nu aveti cum sa mergeti pe o autostrada prin America fara sa treceti prin fata unui complex de boxe de depozitare. S-ar parea ca orice cetatean are una. Chiar si acei oameni care detin constructii cu pod si subsol au o boxa de depozitare. Nu am nici cea mai vaga idee de ce exista atat de multe boxe de acest tip - nu putem fi cu totii intre doua mutari in alte locuinte. Poate este vorba despre faptul ca preferam cantitatea in detrimentul calitatii? Poate ca asteptam cu totii un telefon de la Institutul Smithsonian?
- Hei, aveti o lampa urata care este in acelasi timp o casca de fotbal american? Perfect! Pentru ca tocmai facem o expozitie cu aceasta tema de ratati. Daca doriti sa ne-o trimiteti in Washington, intrebati o persoana inteligenta unde este.

Nu inteleg logica unei boxe de depozitare.

- Stii lucrurile acelea urate pe care nu le folosim niciodata? Ce-ar fi sa platim o persoana straina ca sa le tina pentru noi? Asa ne putem plange in fiecare luna cand realizam ca toate acele nimicuri la un loc nu valoreaza nici jumatate din pretul pe care il platim lunar pentru depozitarea lor.
- Cred ca oamenii ar trebui sa nu mai arunce bani pe boxele acelea si sa cumpere bilete la spectacolele mele. Dumnezeu sa binecuvanteze America!, mai adauga Jim Gaffigan, al carui volum Food: a love story il puteti citi in limba romana, aparut la editura ACT si Politon.