ELE: Amanta vs sotie. Care e mai castigata in ochii barbatilor
Probabil ca majoritatea barbatilor au visat macar o data sa aiba o amanta. E un miraj care zgandare subconstientul. Nu toti au si facut-o. Dar de ce si-ar face o amanta un barbat daca nu ii lipseste nimic acasa? O intrebare legitima pe care si-o pune fiecare femeie maritata. Iata cateva diferente dintre neveste si amante, asa cum le vad barbatii:

Amanta ma apreciaza, sotia nu

De obicei, majoritatea barbatilor care ajung in bratele unei alte femei o fac in momentul in care acasa lucrurile nu mai merg bine. Atunci cand sotia se transforma intr-o a doua soacra si ajunge sa caute nod in papura din orice, sa iti reproseze non-stop fel si fel de lucruri, ceea ce inseamna ca nu il mai apreciaza indeajuns.
- Amanta ma intelege mai mult decat nevasta. Are rabdare si nu ma cicaleste atat, spune Bogdan Z., un barbat in varsta de 37 de ani care de 8 luni traieste o relatie extraconjugala.

Amanta ma intelege, sotia nu

E normal probabil ca o amanta sa aiba mai multa rabdare cu barbatul ei decat o sotie. Intr-un cuplu casatorit intervin fel si fel de alte probleme care in relatia dintre un amant si o amanta nu au ce cauta. Copiii, responsabilitatile casei, banii de rate, de facturi, toate acestea subrezesc in timp unele casnicii. Iar cand acasa barbatul nu aude decat ca nu munceste suficient de mult, ca nu se implica atat cat trebuie, se refugiaza in bratele cei care ii ofera mai multa intelegere.
- La 11 ani de cand ne-am casatorit, sotia mea nu mai e la fel ca inainte de nunta. Nu mai are pic de rabdare sa discutam, e mereu agitata, nervoasa. Pe cand cu amanta, atunci cand petrecem cateva ore impreuna vorbim mult despre orice. Despre greutati, despre lucruri frumoase, chiar si stirile le dezbatem. Acasa n-am mai facut asta de ani de zile, isi continua Bogdan marturia.

Amanta ma iubeste pasional, sotia e tot mai distanta

In cuplurile cu state vechi partidele de amor se imputineaza de la un an la altul. Sexul isi pierde de multe ori din valoare si se transforma intr-o obligatie conjugala care nu mai are niciun farmec. Se intampla pentru ca trebuie si atat. Organismul insa cere mai mult decat atat. Sexul trebuie combinat cu pasiune si cand partenerii nu isi mai ofera asa ceva sunt tentati amandoi sa caute efervescenta in alta parte. E valabil si pentru sot, si pentru sotie.
- Ajunsesem sa ne iubim o data la doua luni. Cand incercam sa o ating sarea ca arsa. Amanta in schimb m-a facut sa simt din nou ce inseamna sa iubesti pasional. Si unul, si celalalt ne straduim mult sa ne satisfacem dorintele, insa ea mi-a oferit atingeri de care aproape ca uitasem, am trait cu ea extazul, povesteste Bogdan.

La amanta renunt, la sotie nu

Din pacate pentru amante, aceasta este o veste trista. Putini sunt barbatii care isi parasesc sotiile pentru amante. Si nu certificatul de casatorie ii tine impreuna, ci legatura mult mai profunda care este capabila sa treaca peste superficialitati. Mai mult, nu toate amantele isi iubesc barbatii. Pentru multe este un serviciu de reciprocitate, care nu presupune niciun angajament de viitor. E mai comod sa ai amant. Iti ofera mai multa libertate.
- M-am gandit la un moment dat sa divortez. Apoi am cantarit bine si mi-am spus ca fac cea mai mare prostie. Sotia mea, oricat de mult s-ar fi schimbat, ma iubeste ca nimeni alta. Chiar daca am cautat si inca mai caut intelegere si mangaiere in alta parte, cu ea am impartit si bune si rele, cu ea am ras si am suferit in egala masura. Mi-am dat seama ca mai degraba renunt la cea de-a doua femeie decat la sotia mea, si-a incheiat Bogdan marturisirea.

Sursa: ele.ro