BERBEC: Nu te teme! Porneste in noul tau drum cu incredere. Ai parte de protectie divina toata saptamana.

TAUR: Pentru tine viata vine cu schimbari majore. Cupidon te ajuta sa-ti gasesti marea dragoste, deci deschide-ti sufletul.

GEMENI: Trebuie sa iti controlezi izbucnirile nervoase. Agitatia nu te ajuta oricare ar fi demersul tau, oricat de bine intentionat ar fi.

RAC: Nu te plange daca lucrurile nu ies din prima. Trebuie sa muncesti mai mult, sa te spetesti de doua ori mai mult daca vrei rezultate.

LEU: Saptamana e una plina de iubire si ai parte de atentii speciale de la toata lumea. Paseste cu incredere inainte.

FECIOARA: Multe decizii ai de luat in ceea ce priveste sufletul tau. Este momentul ca in saptamana asta sa ai curajul de a face marele pas.

BALANTA: E extrem de interesanta desfasurarea evenimentelor de saptamana asta. O persoana apare in viata ta ca un pansament pe sufletul ranit.

SCORPION: Te cam nedumereste situatia actuala a starii tale de spirit si esti nevoit sa mergi mai departe cu toate dificultatile.

SAGETATOR: Lucrurile bune vin atunci cand nu te astepti, dar numai daca ai muncit cu onestitate pentru a le obtine.

CAPRICORN: Nu mai pune raul inainte caci nu te ajuta la absolut nimic. Incearca sa privesti cu pozitivitate, cu mai mult optimism viitorul.

VARSATOR: Mesajul ingerilor pentru tine este urmatorul; ai incredere in bunele intentii ale oamenilor care te iubesc si lasa-te dus de cei care te ajuta fara a cere ceva in schimb.

PESTI: Tu esti cel mai important pentru tine, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ii neglijezi pe ceilalti.