BERBEC
In perioada urmatoare vor lasa deoparte distractiile si se vor obliga sa se refugieze mai mult in munca. Munca este exact norocul lor. Vin banii in aceasta perioada, fiind acumulari masive si posibile schimbari mai avantajoase profesional. Octombrie si noiembrie cea mai buna perioada pentru schimbari.

TAUR
Pana pe 20 septembrie nu aveti spor la nimic, parca timpul sta in loc. Dupa aceasta data Venus te va ajuta la munca, iti aduce beneficii si reusesti sa intrepti greselile. Iar din noiembrie vine si succesul pe plan profesional. Dragostea reinvie.

GEMENI
O perioada oscilanta si dualista exact ca zodia. Unele ghinioane bat la usa. Aveti succes in dragoste si in comunicare. Profesional unii dintre gemeni se pot intoarce la un loc de munca mai vechi sau puteti gasi un loc de munca mai bine platit, Venus va poate ajuta in aceste alegeri.

RAC
Racul este cea mai norocoasa zodie in aceasta toamna. Uitati de griji, de probleme. Reusiti sa faceti rost de bani si sa va achitati unele datorii. Dragostea pentru raci este peste tot, racii singuri au noroc mare in dragoste. Este o perioada foarte buna pentru acumulari materiale. Parca totul vine de la sine.

LEU
Aveti extraordinar de multe avantaje. Din 5 septembrie tot ce se intampla in viata voastra este un eveniment pe termen lung. Atentie la bani pentru ca sunteti tentati sa-i irositi. Octombrie este cea mai benefica luna din aceasta perioada.

FECIOARA
MUlte schimbari benefice, ocazii, dar totul sta la indemana voastra. Voi decideti daca acceptati situatiile sau nu. Septembrie si octombrie va va oferi sanse mari, mai ales profesional, posibil chiar o cariera noua. Iar in noiembrie multe proiecte de viitor.

BALANTA
Are o perioada in care trebuie sa se bazeze numai si numai pe ei. In perioada aceasta norocul vi-l faceti singuri. Nu va asumati obligatii pentru ca nu veti reusi sa le duceti la bun sfarsit.

SCORPION
Jupiter paraseste zodia scorpion, dar pana atunci planeta va mai da o mana de ajutor. Reusiti ca din dusmani sa va faceti prieteni. Posibil sa apara o relatie noua.

SAGETATOR
Vine peste voi planeta Jupiter si incep schimbarile pe latura profesionala. Provocarile vor veni din sfera familiei. Puteti aplana tensiunile din familie daca dati dovada de mai mult calm. Dragostea trece in plan secund.

CAPRICORN
Capricornii continua sa munceasa in continuare ca de obicei si de data aceasta nu mai asteptati recompense ci reusiti sa oferiti mai mult. In septembrie apar multe intalniri neprevazute si situatii imprevizibile in familie.

VARSATOR
Cautati sa gasiti putina liniste deoarece sunteti foarte tensionat. Puteti trece de la un ton scazut, la un ton ridicat care vor face sa va indeparteze persoanele dragi. Este posibil sa ratezi obiectivele in noiembrie.

PESTI
Pestii au zile frumoase cu multa dragoste, dar pentru unii nativi pot sa apara unele dezamagiri. Octombrie si Noiembrie aduc mari sanse pentru un nou loc de munca.