La inceput de septembrie bucurestenii au motiv de sarbatoare: cea de-a doua aniversare a centrului comercial ParkLake.
Doi ani de cand ParkLake Shopping Center si-a deschis porțile, doi ani de evenimente inedite, premii, surprize si experiențe demne de povestit. Cu aceasta ocazie, mall-ul isi intampina publicul cu un concert aniversar Inna, dar si cu mii de vouchere cadou si o tombola la finalul careia castigatorul marelui premiu va pleca acasa cu o masina Mazda CX5.

Concert si premii aniversare la ParkLake Shopping Center


Pe data de 1 septembrie distractia incepe cu un concert inedit. Incepand cu ora 20:30, renumita artista Inna va urca pe scena pentru a sarbatori alaturi de toți cei prezenți doi ani fascinanți de cand mall-ul a intrat pe lista destinațiilor preferate ale bucurestenilor pentru petrecerea timpului liber.
In plus, inainte de concert, publicul va fi intampinat cu prosecco si un candy bar, dar si cu multe alte surprize care sa adauge stralucire serii festive.
De asemenea, in perioada 1 - 30 septembrie, cumparaturile de minim 150 RON efectuate in cadrul ParkLake Shopping Center aduc garantat, in limita stocului disponibil, unul dintre cele 4000 de vouchere in valoare de 50 RON fiecare, dar si posibilitatea de a participa la tombola aniversara. Astfel, toate persoanele care se inscriu la tombola au sansa de a castiga prin tragere la sorți marele premiu: o masina Mazda CX5, perfecta pentru plimbarile in natura sau la sesiuni de shopping prelungite.
Pentru ca doi ani alaturi de ParkLake merita sarbatoriti, luna septembrie este o luna festiva, plina de surprize fascinante si mii de premii pentru publicul fidel al centrului comercial. Un inceput de toamna rodnic marcheaza anul acesta o sarbatoare unica #2aniparklake.
Mai multe detalii despre evenimentele ParkLake, dar si regulamentul campaniei aniversare pot fi gasite pe www.parklake.ro.
ParkLake Shopping Center este un proiect unic, care imbina intr-un mod armonios natura si shoppingul. Designul modern combina elemente inspirate de cei trei piloni, Parc - Natura -Familie si ofera oportunitati excelente de petrecere a timpului liber in cadrul spațiilor de relaxare, de joaca, precum si locuri in care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrand.
Proiectat dupa cele mai inalte standarde internationale, inconjurat de natura si situat in apropierea Parcului Titan, ParkLake ofera cea mai buna selecție de branduri disponibile pe piața si servicii de inalta calitate intr-un mediu eco-friendly si o atmosfera incantatoare.
Mai multe informatii despre ParkLake Shopping Center gasiti la: www.parklake.ro.