BERBEC: Au o perioada sub protectie divina. Vor fi protejati de Dumnezeu. Nu sunt invidiati, nu se deoache.

TAUR: Taurii au o saptamana in care vor deveni prolifici. Pot afla ca vor fi parinti. E multa fertilitate si belsug. Cei care isi doresc copii au o perioada buna.

GEMENI: Gemenii sunt in asteptarea unui adevar care ii framanta de mult. Vor fi intr-o criza de identitate. Daca au facut rele sa nu se astepte la lucruri bune.

RAC: Racii vor afla acele adevaruri de care au ei nevoie. Se rezolva multe probleme ce au stat suspendate. Apare un consiliu de prieteni.

LEU: Leii sunt sfatuiti sa isi faca bagajele si sa porneasca la drum. E o saptamana de drumuri, mai lungi, mai scurte, dar si una de recreere, de detasare.

FECIOARA: Fecioarele sunt agitate in permanenta. Trebuie sa se relaxeze, sa se detaseze. Sunt cu gandul numai la boli. Ele se gandesc doar la probleme de sanatate. Sufera de ipohondrie.

BALANTA: Balantele sunt pe cai mari, macar o saptamana daca nu o luna. Vor avea parte numai de lucruri benefice.

SCORPION: Scorpionii au intotdeauna temeri. Se tem mereu de runele negative. Sunt in asteptarea unei schimbari foarte importante care vin curand. Sa nu mai fie suparati!

SAGETATOR: Au avut si saptamana trecuta tensiune. O mica sau mai mare batalie se va da in viata lor, dar de data asta vor castiga.

CAPRICORN: Capricornii, truditorii, au plecat la culegere de dragoste. E o saptamana in care cei necasatoriti vor avea simbolul dragostei asupra lor.

VARSATOR: Varsatorii au primit anul asta acest sfat: sa isi consolideze pozitia in societate in familie si la serviciu!

PESTI: Pestisorii in sfarsit au o saptamana de revigorare in toate planurile, si fizic, si psihic, si material.