BERBEC - ARE O SENSIBILITATE APARTE

Desi sunt impulsivi, irascibili, foarte sigur pe ei si capabili sa infrunte pe oricine cu sange rece, Berbecii sunt adesea vulnerabili in fata propriilor emotii. E usor sa-i ranesti si nu de putine ori plang cand nu-i vede nimeni.

TAUR - DEVINE BRUSC FOARTE GELOS

Calma si aparent deloc banuitoare sau cicalitoare, femeia Taur este extrem de posesiva. Dovezile fizice de afectiune sunt foarte importante pentru ea, de aceea are tendinta sa interpreteze exagerat orice astfel de gest indreptat de partenerul ei catre o alta persoana.

GEMENI - ARE NEVOIE DE SINGURATATE

Desi sunt printre cei mai sociabili din zodiac, mereu deschisi la distractie si inconjurati de oameni, Gemenii au si o latura introvertita. Uneori, ei simt nevoia sa retraga din multime, sa stea singuri intr-un coltisor, doar ei si gandurile lor.

RAC - ESTE INFLUENTABILA

Par sa aiba solutii pentru toata lumea si li se cer tot timpul sfaturi, cu toate astea Racii se simt de multe ori pierduti si incapabili sa ia decizii in privinta propriei vieti. Femeia Rac este nehotarata si simte nevoia sa fie ghidata catre verdictul corect.

LEU - ISI FACE MULTE GRIJI

Pentru ca vor sa iasa totul exact asa cum isi propun si le pasa enorm de impresia pe care o lasa celorlalti, de multe ori puternicii Lei sunt neajutorati ca niste copii, agitati si stresati cand urmeaza sa li se intample lucruri pe care nu le pot controla pe deplin.

FECIOARA - E NEASTEPTAT DE ROMANTICA

Toti stiu despre Fecioare ca sunt critice, analitice, realiste si autosuficiente. Totul pana se indragostesc lulea. Atunci, trimit biletele de dragoste, gatesc prajiturele sau aranjeaza cine la lumina lumanarii. Si devin, dintr-o data, neasteptat de generoase.

BALANTA -ADORA LINISTEA

Mereu vesela, zambitoare si prietenoasa, cunostintele apeleaza mereu la sfaturile ei pentru ca este impartiala si corecta. Dar Balanta tine enorm la intimitate si nu-i place sa fie nevoita sa dea verdicte in situatii uneori incomode. Cateodata si-ar dori ca prietenii ei sa se descurce singuri.

SCORPION - VORBESTE FLUENT SARCASMUL

Rareori poti spune despre un Scorpion ca este hazliu. Umorul nu e nici pe departe punctul forte al acestei zodii pe care n-o prea vezi spunand bancuri sau razand in hohote. Ironia insa ii caracterizeaza si este atat de fina incat multi nici nu o percep.

SAGETATOR â€" ESTE O ZODIE FOARTE PROFUNDA

Pentru ca la prima vedere sunt aventurieri, le place distractia si isi asuma riscuri, putini stiu ca Sagetatorii nu sunt deloc superficiali, cum ar putea sa para, ci dimpotriva, foarte analitici si profunzi atunci cand e vorba de lucruri serioase.

CAPRICORN - II PLACE DISTRACTIA

Desi Capricornii sunt muncitori, seriosi, isi fac greu prieteni si sunt foarte rezervati cand vine vorba de propria persoana, asta nu inseamna ca s-ar da in laturi de la escapade de tot felul. Le plac petrecerile si se simt excelent oriunde distractia e-n toi.

VARSATOR - ISI ASCUNDE TIMIDITATEA

Desi zvapaiata si mereu in centrul atentiei, femeia Varsator e foarte emotiva, sensibila si isi interiorizeaza sentimentele. Considerata de multi excentrica si volubila, are o carapace sub care ascunde mult mai mult decat lasa sa se vada.

PESTI -TANJESC IN SECRET DUPA ATENTIE

Desi petrec mult timp singuri, cufundati in visare si par sa nu aiba nevoie de nimeni in preajma lor, in realitate nu-si doresc nimic mai mult decat sa fie cautati, gasiti si salvati din starile lor de incertitudine si neliniste.

Sursa: astrohoroscop.com