Berbec - este copilul zodiacului, dar trebuie sa dea un examen de maturitate profesional in acest an. Este un an prielnic pentru a avansa. Financiar le merge bine, pot aparea mosteniri. Sa nu se bazeze pe nimeni in acest an, sa nu-si faca concediul cu prietenii. Nu e un an de distractii.

Taur - este un an bun pentru zodiile de pamant. Nu sunt intr-o relatie buna cu statul, cu sefii. In acest an, vor sa ia decizii. Se pot casatori in anul 2018.

Gemeni - au un an bun pentru sanatate, pentru munca, schimbari profesionale. Se mai domoleste planul conjugal. Intra intr-o perioada de schimbare, poate schimba chiar tara, dar trebuie sa invete.

Rac - au un an foarte bun din punct de vedere sentimental, femeile pot face copii. Nu au insa un an conjugal foarte bun. Nu as recomanda anul 2018 pentru nunti, in ce priveste aceasta zodie. Zona lor vulnerabila e cea a cheltuielilor, sa nu se arunce in investitii. Probabil si de aici vine un pic de conflict conjugal.

Leu - Zona lor vulnerabila e cea a partenerilor, cea conjugala si cea de procese. Nu m-as apuca sa dau pe cineva in judecata in 2018. Trebuie sa-si asume responsabilitati, sa munceasca mai temenic. Isi pot face casa.

Fecioara - sa fie atenta la sanatate, sa ia si o a doua opinie. Daca e nevoie de operatie, sa o planifice dupa primavara. Se maturizeaza din punct de vedere sentimental, dau fata in fata cu dusmani si isi pot muta domiciliul.

Balanta - partea buna a acestui an e cea financiara, atunci cand vine vorba de bani facuti din munca proprie. Punctul vulnerabil este pe iubire si copii. In iubire, e o perioada ciudata si trebuie sa fie mai vigilente.

Scorpion - e foarte puternic, intuitiv. Va fi un an foarte bun profesional, excelent. Punctul vulnerabil e in zona familiei, il trage in jos.

Sagetator - o sa fie bine din noiembrie incolo. Sa fie cumpatati din punct de vedere financiar, sa nu faca investiti, sa fie atenti ce vorbesc, sa fie atenti pe sosea. Trebuie sa se ocupe de sanatate. E mai relaxant acest an pentru ei, pentru ca au tot tras pana acum, dar sa nu stea foarte linistiti in aceasta relaxare.

Capricorn- sa nu-si piarda cumpatul. Nu e un an de odihna, dar ies foarte multe lucruri la suprafata. Au o protectie buna. Zona lor vulnerabila e in zona financiara. Pot fi cheltuieli, amenzi, imprumuturi pe care risca sa nu le mai recupereze.

Varsator - sunt zodii fixe, stiu mai bine ce si cum trebuie sa faca. In 2018, sa se mai lase si sfatuiti, ca s-ar putea sa ia decizii gresite din cauza Lunii Negre, dar au un an profesional foarte bun. Este indicat sa nu-si faca operatii estetice, nu este momentul. E un an in care se pot casatori.

Pesti - au inteles ca nu functioneaza foarte bine sub conducerea cuiva. Ei par oamenii de sacrificiu, ca si sunt, dar pot face schimbari la 180 de grade. Trebuie sa invete sa spuna nu in acest an. E un an bun pentru ei, ca pot merge dupa idealurile lor.Punctul lor vulnerabil e sanatatea.

Sursa: Revista TEO