BERBEC: In iunie, e posibil sa intalnesti o persoana care sa iti atraga atentia, dar sa constati ca nu puteti fi mai mult decat prieteni. Poate unul din voi are un angajament pe care trebuie sa il respecte sau nu exista sentimente impartasite. Oricum ar fi, nu lasa dezamagirea sa puna stapanire pe sufletul tau.

TAUR: Vara iti aduce distractie cat incape alaturi de persoana draga in locuri pe care nu le-ai mai vizitat pana acum. Ai ocazia sa faci o multime de fotografii care sa iti ramana drept amintire si sa iti traiesti idila asa cum iti place.

GEMENI: La inceput de iunie, se poate sa intampini cateva dificultati in relatia cu partenerul, insa acest lucru nu te sperie, ba chiar te incurajeaza sa mergi mai departe. Esti o persoana care nu renunta atat de usor cand se indragosteste, mai ales daca are o parte din vina.

RAC: Iunie vine pe plan amoros cu multe schimbari. E posibil sa te muti cu familia intr-o alta locuinta sau chiar intr-un alt oras in interes de serviciu. Oricum ar fi, ai un partener de nadejde, pe care te poti baza la nevoie.

LEU: In iunie, dragostea pluteste in aer pentru tine. Se poate spune ca ai o idila romantica cu cineva drag care ti-a trezit interesul intr-un moment in care te asteptai mai putin. Impreuna, aveti ocazia sa petreceti clipe de vis!

FECIOARA: Nu prea crezi in iubire de fel, mai ales ca vara aceasta vei avea cateva probleme mari de comunicare cu partenerul. Oricat te-ai stradui sa le rezolvi, se pare ca nu va potriviti sub nicio forma.

BALANTA: In primele zile ale lunii. s-ar putea sa nu te intelegi atat de bine pe cat te asteptai cu noul partener, insa acest lucru nu trebuie sa te sperie, ci din contra, sa te incurajeze sa faci mai mult. Poate nu ar strica sa va descoperiti o noua pasiune comuna.

SCORPION: Deocamdata, nu poti spune ca esti lovita de sageata lui Cupidon, asa ca nici nu vrei sa auzi despre iubire. Poate ca va mai fi nevoie sa astepti un timp, dar asta nu inseamna ca trebuie sa te inchizi in casa. Iesi cat mai mult si nu refuza invitatiile oamenilor care iti plac.

SAGETATOR: Ai cam neglijat relatia in ultima vreme din pricina muncii, iar acum vrei sa te revansezi. Ofera-i un cadou iubitului/iubitei sau gateste-i ceva cu care sa il cuceresti ca prima oara. Arata-i ca iti pasa.

CAPRICORN: Dragostea e la ea acasa in luna iunie sau mai bine zis la tine acasa. Zi si noapte, iti vei dori sa petreci cat mai mult timp cu partenerul si nici nu vei da impresia ca te saturi de prezenta lui. Aveti tot timpul sa va plimbati impreuna si sa faceti tot felul de lucruri care va trezesc interesul.

VARSATOR: Nu ai timp sa te gandesti la dragoste pentru ca te axezi pe cariera, insa ai grija sa nu ajungi sa te desparti de persoana iubita. Cu cat iti vei da mai putin interesul, cu atat va duce la afectarea relatiei. Nu ar strica o excursie de weekend in care sa va relati conturile.

PESTI: Cand vine vorba de dragoste, esti destul de reticenta. Poate si de asta inca nu ai pe cineva in viata ta. Nici nu te gandi ca daca vei sta in casa o sa cunosti, asa ca la inceput de vara fa-ti curaj si iesi cat mai des in oras cu prietenii.

Sursa: clickpentrufemei.ro