Berbecii fac rost de banii necesari pentru a pleca in vacanta visata. Unii pot avea chiar sansa de a castiga un premiu care sa le acopere cheltuielile de calatorie.

Taurii se bucura de bani in cont si pasiune in cuplu. Cei singuri au parte de tentatii sentimentale, iar o aventura se poate transforma, in timp, in ceva serios.

Gemenii nu-si refuza (aproape) nimic. Resursele financiare nu le lipsesc nici pentru ”rasfatul personal”, dar nici pentru proiectele profesionale. In plan relational au parte de schimbari pozitive.

Racii achita o datorie sau primesc banii cuveniti pentru o activitate din trecut. In dragoste, sansa le surade din plin. In cariera, multi nativi sunt ajutati de persoana iubita.

Leii au motive de multumire si implinire in plan sentimental. Perioada este excelenta si pentru nativii care isi doresc sa devina parinti. In afaceri, Leii pot lega adevarate prietenii.

Fecioarele semneaza un contract avantajos, isi lanseaza propria afacere sau sunt promovate la actualul job, dar familia ramane prioritatea lor. Perioada este favorabila si pentru cei care vor sa se casatoreasca.

Balantele pleaca in calatorie impreuna cu partenerul si copiii. Balantele singure isi pot intalni marea dragoste in aceasta perioada. Profesional, au succes in negocieri si obtin mai multi bani.

Scorpionii nu duc lipsa de bani, dar trebuie sa isi gestioneze cu atentie resursele. Parintii sau alte rude foarte apropiate pot avea nevoie de sprijin financiar din partea lor.

Sagetatorii isi cumpara o casa, primesc o mostenire sau iau un credit pentru a-si amenaja locuinta ori pentru un eveniment de familie. In relatii, incearca sa isi impuna punctul de vedere.

Capricornii sunt foarte apreciati, iar relatia cu sefii si colegii este excelenta. In cuplu, comunicarea si sensibilitatea aduc armonie. Capricornii care calatoresc in interes de afaceri se pot indragosti.

Varsatorii isi fac ordine in cercul de prieteni. Cei care isi doresc un loc de munca mai bun sunt ajutati de astre, dar li se recomanda sa aiba asteptari realiste.

Pestii trebuie sa aleaga intre mai multe oferte de colaborare. Cei nemultumiti de viata lor profesionala iau in calcul schimbari majore, cum ar fi alegerea unui nou domeniu de activitate.