ZIARUL 21: Apel Umanitar! Fiul unor militari din cadrul unitatii 01824 Campia Turzii are nevoie de ajutorul nostru (Auto: Jucan Sergiu)
ZIARUL 21 VA PREZINTA O POVESTE TRISTA, DAR INCA PLINA DE SPERANTA, A UNEI FAMILII DE CADRE MILITARE, OLTEANU COSMIN SI DENISA, DIN CADRUL UNITATII MILITARE 01824 CAMPIA TURZII, CARE TRECE PRIN MOMENTE GRELE, MAI EXACT FIUL LOR A FOST DIAGNOSTICAT CU CANCER. MOMENTAN FIUL DENISEI SI AL LUI COSMIN OLTEANU SE AFLA INTERNAT LA UN SPITAL IN ROMA, UNDE URMEAZA UN TRATAMENT DE SPECIALITATE. COSTUL TOTAL AL TRATAMENTULUI ESTE DE 180.000 DE EURO, 150.000 DE EURO SUNT SUPORTATE DE CARDUL EUROPEAN DE SANATATE PE CARE PARINTII COPILULUI IL DETIN, IAR PENTRU TERMINAREA TRATAMENTULUI MAI Apel umanitar pentru salvarea vietii lui Rares Andrei Olteanu, un copilas de 2 ani
SUNT NEVOIE DE DOAR 30.000 DE EURO, BANI CARE AR DUCE LA SALVAREA UNEI VIETI.
- Ma numesc Olteanu Cosmin, sunt cadru militar la unitatea militara 01824 Campia Turzii, sunt casatorit cu Olteanu Denisa si ea fiind tot cadru militar incadrata la aceeasi unitate militara. Pe data de 07.02.2017 a venit pe lume primul nostru copilas pe nume Olteanu Rares Andrei. Totul a fost frumos pana cand am observat ca la varsta de 4 luni nu respira bine pe nasuc, de atunci a inceput calvarul. Am mers pe la diversi doctori ORL sa vedem care este problema, si s-au administrat diverse medicamente antibiotice spunandu-ne ca are o deviatie de sept. Am continuat asa pana cand copilul a implinit 9 luni, stare lui deteriorandu-se de la o zi la alta. Am observat ca se deformase facial pe partea dreapta, I se umfla pe zi ce trecea orbita ochiului drept si obrazul. Am mers din nou la doctor si ne-au zis ca are o infectie. I s-a facut endoscopie nazala, in urma careia s-a observat in interior o tumora care la final de investigatie, dupa biopsie, a fost maligna. Diagnosticul fiind de rabdomiosarcom alveolar. Am plecat cu copilasul de urgenta la o clinica din Roma pentru investigatii si acolo, dupa o saptamana de alte investigatii s-a adeverit diagnosticul doar ca tumora respectiva mai are si patru metastaze, una fiind localizata pe coloana vertebrala. Fiind foarte mic, doctorii ne-au dat sanse de supravietuire de 25 la suta. Costul tratamentului atinge suma de 180.000 de euro, bani pe care nici in vise nu ne gandeam ca-i vom avea. Copilul a inceput tratamentul cu chimioterapie, durata tratamentului este de 3 ani. Acum Rares este mai bine, raspunde tratamentului, ne-am stabilit in Italia, am fost nevoiti sa inchiriem un imobil unde platim lunar o suma de 700 de euro. Eu sunt nevoit sa fac naveta lunar, pentru a putea merge si la serviciu pentru a nu ramane fara bani macar de subzistenta, ne-a descris Olteanu Cosmin greaua incercare la care este supusa familia sa in aceste momente.
Din suma de 180.000 de euro, 150.000 de euro sunt acoperiti de cardul european de sanatate pe care parintii copilului il detin, mai este nevoie de doar 30.000. Puteti dona si dumneavoastra, orice suma, in contul:
RO03BTRL05101201P12738XX , acesta fiind contul mamei copilului care in prezent se afla cu el la tratament in Roma.
Donand o suma cat de mica, putem salva o viata! Rares Andrei Olteanu are acum nevoie de ajutorul nostru!