SFATULPARINTILOR.RO: Horoscopul RELATIILOR pentru saptamana 12-18 martie 2018. Cine are deceptii, tradari sau surprize in functie de zodie!
Horoscopul RELATIILOR. In fiecare clipa avem de-a face cu oameni sub toate formele; rude, prieteni, colegi, parinti, vecini, bunici, copii, necunoscuti. Prin fiecare in parte ne confruntam cu emotiile si cu lectiile noastre de viata. Prin ei ne ies la iveala ranile si tot prin ei evoluam. Relatiile cu ceilalti sunt si ele influentate de configuratiile astrale ale momentului. Horoscopul saptamanii 12-18 martie 2018 are drept eveniment astral principal Luna Noua din Pesti. O Luna noua reprezinta finalul unui ciclu si inceputul altuia nou cu durata de 28 zile. Luna Noua aduce o portie de vigoare, energie si initiativa atat de benefica. Luna Noua din 17 martie 2018 din Pesti va aduce energia proaspata a unui nou inceput - generat si de energia sosirii primaverii, alt nou inceput - dar ne va expune si in fata unor rani dureroase datorita alinierii apropiate de micuta planeta Chiron, supranumita si Vindecatorul de rani.

BERBEC (21 martie - 20 aprilie)

Daca esti nascut sub semnul Berbecului, saptamana aceasta vei experimenta evenimente importante sau emotii puternice legate de o femeie apropiata tie : mama, bunica, sora, prietena sau altcineva. Aceasta femeie pare a fi mai in varsta decat tine sau are o autoritate mare asupra ta chiar daca nu este mai in varsta, ori o pozitie sociala mai mare. In timpul saptamanii vei primi vesti sau vei urmari evenimente in legatura cu o separare in familia unor prieteni sau vecini. Drama emotionala din vietile lor poate fi cauzata de o serie de greseli, infidelitati sau o problema de sanatate. Saptamana aceasta vei avea asteptari realiste legat de veniturile tale si banii pe care trebuie sa ii primesti. Afacerile tale financiare se vor dezvolta asa cum astepti. Atentia saptamanii implica si actiunile unui copil sau unei persoane mai tinere din familie care este secretos fata de tine. Daca ai pierdut comunicarea cu copiii tai in ultimele luni sau ultimii ani, acum este un bun moment sa armonizezi relatia din nou. O problema mai serioasa de sanatate poate aparea in legatura cu un barbat tanar sau baiat ce probabil nu locuieste in casa ta, dar iti poate fi ruda. Unii Berbeci se pot implica in actiuni caritabile legate de un baiat sau barbat tanar.

TAUR (21 aprilie- 21 mai)

Daca esti nascut sub semnul Taurului, saptamana aceasta vei avea oportunitatea sa rezolvi probleme legate de oameni sau institutii din alt oras sau chiar alta tara sau despre o masina privata. Acum poti face acea calatorie amanata. Saptamana iti aduce intamplari bune in legatura cu cumpararea unei case sau o cumparatura personala pe care ti-o faci. Vei fi in stare sa rezolvi o problema de proprietate sau sa faci imbunatatiri casei, gradinii, apartamentului tau. Frumusetea si confortul din jurul tau sunt un factor important pentru tine acum. Evita schimbarile mari pentru ca emotional nu esti pregatit pentru ele inca. Aceasta este o saptamana cu capcane pentru cei implicati intr-un proces. In viata ta amoroasa, aparitia unui barbat din trecut iti va dezgropa multe amintiri, unele placute, unele nu. Acum vei putea avea vise despre rude sau persoane dragi care au murit si care iti vor reaminti de ele prin experiente ciudate cu prezenta lor. Una peste alta, va fi o saptamana de succes si productiva pentru tine, in special daca te multumesti cu abilitatile si realitatea din jurul tau. Vei fi suficient de norocos si in stare sa iti aranjezi tot ce e mai important pentru tine.

GEMENI (22 mai - 21 iunie)

Daca esti nascut sub semnul Gemenilor, saptamana aceasta vei avea suficient de mult timp sa te gandesti la evenimentele pe care le-ai experimentat in ultimul timp. Te simti ca si cum esti intr-un vartej de schimbari importante personale si profesionale si asta te face sa te gandesti mai atent, ca sa eviti orice riscuri. Vei avea o intelegere si un deal bun sau vei participa la un eveniment major, ambele avand legatura cu un barbat. Saptamana aceasta, vei face mai multe vizite unui manager, unei institutii financiare sau vei intalni oameni cu care ai acorduri financiare. Este un bun timp sa primesti bani, credite, discutii pentru plati mai bune.
O disputa neasteptata sau un conflict cu o femeie mai tanara te poate infuria pe tine insuti, pe lipsa ta de control asupra propriilor emotii. Barbatii de peste 35 ani vor avea ocazia sa primeasca raspunsuri importante la intrebari care au creat ingrijorari in ultimul timp. Este timpul sa clarifici relatiile neclare care au in spate orice ingrijorari personale sau de familie. Femeile tinere Gemeni vor avea o saptamana tensionata datorita schimbarilor si evenimentelor neasteptate.

RAC (22 iunie - 23 iulie)

Daca esti nascut sub semnul Racului, in fata ta urmeaza o saptamana care te va multumi legat de bani sau de rezolvarea unei probleme financiare. Acum iti vei permite sa finalizezi un credit, sa platesti facturi, costuri de asigurare sau de sanatate. Saptamana va fi foarte dinamica ca si comunicare cu prietenii sau rudele. Multi dintre voi veti lega relatii noi cu oameni diferiti sau straini din alte tari, culturi sau religii. Acum vei fi deschis la noi cunostinte si noi oameni in viata ta. Pe durata acestor zile, vei avea asteptari de dezvoltare de evenimente importante in viata unei fete sau a unei femei tinere din viata ta. Daca trebuie sa o ajuti, o vei face cu placere. In general, in acest plan, evenimentele pozitive sunt de asteptat si nu problemele. Saptamana te va incanta cu castiguri asteptate sau neasteptate. Insa nu pretinde de la viata mai mult decat dai. Noi surprize ale saptamanii pot fi legate de un copil mic, poate un bebelus baiat sau un eveniment important in viata unui baietel, fie el fiu sau nepot. Barbatii tineri Rac vor avea o saptamana imprevizibila cu o dezvoltare dinamica si cu aparitia rapida a unor oportunitati si sanse interesante.

LEU (24 iulie - 23 august)

Daca esti nascut sub semnul Leului, saptamana aceasta va fi pentru aranjarea vietii tale intr-un mod mai categoric pe temele care au creat tensiuni in ultimele luni. Trebuie sa iti reduci incarcatura mentala si emotionala inainte sa incepi sa ai probleme de sanatate. Daca trebuie sa faci concesii sau sa iti schimbi dorintele cu unele care sunt mai realizabile, fa-o. Poti experimenta tensiune sau haos in viata amoroasa din pricina lipsei de comunicare deschisa sau a influentei unor factori exteriori in relatia de iubire. Cei care ati avut un esec in iubire in ultimele sase luni sunt pe cale sa inchida aceasta pagina a vietii lor si sa puna energie si emotie in ceva nou si mult mai promitator. Nu te grabi neaparat sa iti creezi o relatie noua, dar nu mai trai in trecut. Nu te izola saptamana aceasta, foloseste orice ocazie sau invitatie ca sa intalnesti prieteni, rude sau asociati. Vei primi informatii importante, oportunitati noi vor aparea si tu vei cunoaste oameni noi ce te vor umple de emotii pozitive. In timpul saptamanii, fii atent la cumparaturile pentru casa sau pentru tine. Conflictul cu o femeie te poate umple de emotii negative si furie din cauza arogantei si ipocriziei ei.

FECIOARA (24 august - 23 septembrie)

Daca esti nascut sub semnul Fecioarei, saptamana aceasta vei avea o perioada buna pentru business sau alte contacte importante cu oameni din varii domenii. Este posibil sa calatoresti pentru munca sau pentru un alt scop specific. Acesta va fi un timp bun pentru cei care se vor duce sa munceasca in alt oras sau tara pentru o perioada de timp. Pe plan financiar, saptamana nu iti va implini asteptarile dar aici depinde de cat de realiste erau. Va fi o dificultate sau o amanare in banii de primit printr-un contract, document sau transfer bancar. Problemele de acasa cu membrii familiei pe un subiect particular se vor rezolva, situatia se va calma, relatia se va normaliza. Invata o lectie importanta din aceasta experienta! Saptamana aceasta te vei angaja la un eveniment sau reuniune ce are legatura cu un barbat din cercul tau de rude. Daca esti implicat intr-un proces sau treburi juridice, vor aparea amanari dar sunt spre binele tau. Pentru barbatii Fecioara de peste 35 ani vor aparea evenimente interesante in casatorie sau familie.

BALANTA (24 septembrie -23 octombrie)

Daca esti nascut sub semnul Balantei, saptamana aceasta te vei bucura de un cadou, o achizitie sau o veste imbucuratoare care va fi importanta pentru intreaga ta familie. Va fi o saptamana buna pentru angajamente legate de o proprietate, cumparare, vanzare, inchiriere sau contacte cu institutii de acest profil sau activitate. In timpul saptamanii, vei primi vesti in legatura cu sanatatea sau alte aspecte importante legate de un prieten sau o ruda care traieste in alt oras sau tara. Unii dintre voi pot fi preocupati de un cost neasteptat sau mai mare in legatura cu un copil. Una peste alta, saptamana aceasta este bine sa fii cu ochii pe ce cheltui sau pe dealuri financiare legate de copii sau de persoane tinere.

SCORPION (24 octombrie - 22 noiembrie)

Daca esti nascut sub semnul Scorpionului, saptamana aceasta conversatiile sau evenimentele legate de o femeie te vor face trist sau dezamagit. Surprizele saptamanii vor fi legate de viata ta amoroasa. Ele iti pot afecta relatia curenta sau pot fi legate de crearea uneia noi in circumstante mai ciudate. Partenerul te va surprinde cu o decizie, sugestie sau conversatie pe un subiect important. Saptamana va fi benefica pentru afacerile familiei, de tot ce e legat de casa ta sau de rudele apropiate. Vei experimenta un eveniment special acasa. Vei avea ocazia sa rezolvi o problema legata indeosebi de un prieten, o ruda apropiata sau coleg drag. De tine depinde daca alegi sa armonizezi saptamana aceasta relatiile care au fost instabile sau problematice in ultimul timp. Daca ai asteptari legate de bani sau un document financiar, vei avea momente tensionate, blocaje sau amanari. Conflictele nu te ajuta. Ceva mai multa rabdare iti va prinde bine. Femeile trecute de 35 ani vor fi instabile emotional, mai degraba deprimate sau triste. Dar si asta se schimba, de acord?

SAGETATOR (23 noiembrie -21 decembrie)

Daca esti nascut sub semnul Sagetatorului, saptamana aceasta iti va aduce un cadou prin actiunile, intalnirile sau conversatiile cu un barbat. Fii deschis pentru orice eveniment asteptat sau neasteptat. O recunoastere sau o lauda iti poate da aripi pentru noi directii in viata. Din pacate, saptamana aceasta poti realiza inutilitatea unui plan sau unei sperante. Chiar daca refuzi sa renunti la plan, viata ti-l va spulbera pentru ca nu are sens sa pierzi timpul si resursele in ceva ce nu are viitor. Acelasi lucru este valabil si pentru relatiile cu anumiti oameni din viata ta. Acum vei avea multe motive sa te asezi si sa te gandesti bine care iti este pozitia in viitor legat de anumite persoane. Pe durata saptamanii, poti fi contrariat sau provocat de o conversatie cu un coleg sau manager care nu este in contact apropiat cu tine. Vei vedea acum ca aveti pozitii, interese si puncte de vedere similare. Ipocrizia sau actiunile negandite dar rautacioase ale unei femei tinere te vor confuza pentru ca nu te asteptai la asemenea actiuni din partea ei. Pentru barbatii Sagetator de peste 35 ani, saptamana va fi de succes, constructiva si speciala. Femeile tinere sa se fereasca de deceptii, minciuni premeditate sau manipulari.

CAPRICORN (22 decembrie - 20 ianuarie)

Daca esti nascut sub semnul Capricornului, saptamana aceasta vei experimenta anumite probleme emotionale cu cineva din cercul tau de prieteni care fie are probleme de sanatate fie actiunile sale vor fi la baza problemelor din viata ta. Vei fi dependent saptamana aceasta de deciziile sau angajamentele fata de un barbat din familie sau o ruda indepartata. Nu lasa sentimentele pesimiste sau depresive sa te copleseasca cumva, pentru ca esti in procesul de a face schimbari pozitive si importante in viata. Nu se vor intampla intr-o zi si nici in aceasta saptamana, insa se vor intampla. Acum ai nevoie sa manifesti rabdare si sa urmezi cursul natural al evenimentelor. Saptamana aceasta vei experimenta un eveniment important si poate neasteptat in familie. Va fi ceva special si intens emotional si norocos. Acum te poti uita la moduri in care poti ajuta o persoana tanara sa isi rezolve probleme personale, dar ai grija sa nu fii gresit inteles. Barbatii de peste 35 ani vor avea mai multa munca acasa si responsabilitati domestice. Incearca sa iti planifici treburile cat de mult poti ca sa nu iti incarci unele zile mai mult decat poti duce. Barbatii tineri Capricorn vor cauta moduri de a iesi dintr-o situatie neplacuta dar este mai bine sa isi impartaseasca problemele cu o persoana apropiata.

VARSATOR (21 ianuarie -19 februarie)

Daca esti nascut sub semnul Varsatorului, saptamana aceasta vei experimenta evenimente interesante sau emotionale ce au legatura cu o femeie ce este in alta localitate sau probabil calatoreste saptamana aceasta. Va fi o perioada buna pentru actiuni noi importante, decizii, schimbari si chiar pentru procese sau treburi juridice. Acum este momentul sa fii mai categoric in ce faci si decizi. La job, asteapta-te sa apara oameni noi ca si colegi, supervizori sau clienti. Pe durata saptamanii, poti fi necajit de vesti despre un eveniment neplacut din viata cuiva pe care il stii bine. Asta poate cauza un angajament nou sau o calatorie. Femeile Varsator de peste 35 ani vor avea o saptamana benefica si li se vor dezvolta planuriler ce au o legatura cu calatorii sau evenimente de departe.

PESTI (20 februarie - 20 martie)

Daca esti nascut sub semnul Pestilor, saptamana aceasta poti fi sufocat de intalniri si conversatii cu oameni care au probleme si dileme serioase de rezolvat. Vor gasi o cale sa te contacteze pe telefon sau sa te viziteze acasa sau la job. Saptamana iti solicita multa atentie si concentrare in lucrul cu orice documente sau angajamente financiare. Erorile, complicatiile sau eventuale fraude sunt posibile. Un conflict poate aparea saptamana aceasta cu o femeie tanara care iti va arata ca starea de opozitie nu rezolva problemele. Ambele parti puteti avea insulte sau acuzatii, va veti putea rani emotional prin vorbe greu de uitat, deci mare atentie. Unii veti putea investi bani in imbunatatiri aduse casei. Legat de viata amoroasa, saptamana aceasta te face sa te uiti in trecut, la greselile facute. Multi puteti avea ceva de regretat dar cel mai important este ce lectie ai invatat din relatie in loc sa te intorci la acea veche iubire, ceea ce de multe ori este chiar imposibil.

Sursa: Astrovelida.net