Sute de familii au inceput o viata noua in februarie, de cand s-au deschis 18 noi magazine PROFI in intreaga tara.
Acestea sunt familiile celor aproape 240 de lucratori comerciali, receptioneri, casieri, adjuncti si sefi de magazin care de acum se bucura de locuri de munca pe termen lung, asigurari sociale, pensii, bonuri de masa, bonusuri si tot ce presupune contractul cu un angajator serios.
Alaturi de ei beneficiaza alte cateva zeci de familii, ale agentilor de paza angajati de agentii contractate de PROFI ca sa garanteze ca si activitatea noilor magazine se desfasoara in siguranta.
Unitatile care poarta sigla PROFI sunt deja un semn de normalitate in cele 390 de localitati in care sunt actualmente prezente datorita muncii constante si de calitate depuse de o echipa care numara mai mult de 14.000 membri si creste constant, propulsand PROFI rapid foarte aproape de varful topului celor mai mari angajatori de la noi.
Ce face ca atat de multi oameni sa-si doreasca sa intre in aceasta echipa?
Pe de o parte, faptul ca magazinele ofera locuri de munca in apropierea locuintei lor. Pe de alta, reteaua cu cea mai alerta expansiune din Romania este totodata un mediu prielnic pentru dezvoltarea profesionala, prezentand planuri de cariera solida celor care au calitatile necesare ca sa promoveze pe pozitii de management intr-un timp record.
Oamenii nostri cresc odata cu PROFI, atat ca numar, cat si ca pregatire profesionala, de aceea oferim programe de promovare in care angajatii beneficiaza de instruire practica si teoretica, afirma Raul Ciungu, director de resurse umane PROFI.
Salariul garantat de retea, chiar daca la inceput nu este dintre cele mai mari, pentru cei care se straduiesc sa avanseze ajunge sa creasca mai repede decat in oricare alta companie. Cum in anul trecut au fost deschise 195 de magazine, au fost promovati 195 de sefi de magazin si tot atatia adjuncti de sef de magazin, in principal din randul angajatilor existenti. Proportional, au fost promovati si cei din nivelurile ierarhice aflate deasupra acestor pozitii.
Ciprian Iordache, seful unuia din magazinele noastre din Iasi, a fost angajat ca receptioner in anul 2015, iar azi este un sef de magazin foarte bun, responsabil si serios, motivat cu o puternica dorinta de autoperfectionare si simtul datoriei, optimist, empatic si cu spirit de echipa. La fel ca si el sunt multi dintre colegii nostri care au inceput ca si casieri receptioneri marfa, iar acum conduc echipe si au rezultate foarte bune, spune Sebastian Nistor, Director zonal PROFI.
PROFI este o lume a produselor proaspete si a ideilor noi prin care ne dorim sa oferim clientilor o experienta de cumparare simpla, convenabila si placuta. Este o responsabilitate, dar si un motiv de perseverenta atunci cand ne gandim ca munca ne este evaluata de sutele de mii de clienti care vin zilnic in magazinele noastre, a afirmat Gabriela Sirbu, directorul de Comunicare si Marketing.
Cu un total de 722 de magazine, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.