BERBEC 21.03-20.04: Va bucurati de momente placute alaturi de prieteni, insa veti avea un schimb puternic de replici cu un sef sau cu unul dintre parinti. Aveti grija sa nu deveniti prea rigizi, deoarece nu faceti decat sa va opuneti inutil. Va ajuta sa va destindeti doar Marte, care va determina sa studiati mai mult.

TAUR 21.04-21.05: Soarele si Venus, situate in partea de sus a graficului dumneavoastra, va fac sa aratati fabulos. In acelasi timp, asteptati cu nerabdare sa discutati serios despre o proprietate comuna sau o mostenire. Este posibil sa apara o disputa datorata mai ales diferentei de valori.

GEMENI 22.05-21.06: Saptamana aceasta aveti o dorinta enorma de a calatori, chiar daca o faceti prin intermediul televizorului. Vreti sa va aventurati, sa descoperiti lucruri noi si s-ar putea lega chiar o poveste de dragoste cu cineva foarte diferit de dumnevoastra. Succes!

RAC 22.06-21.07: Zilele acestea aveti foarte mult de lucru si este posibil chiar sa va supere colegii de serviciu, parandu-va prea insistenti. In realitate, acestia merg doar in ritmul lor obisnuit. Dumneavoastra sunteti cei care ati ridicat stacheta asteptand doar ca ceilalti sa va urmeze exemplul.

LEU 22.07-22.08: Venus este cea care va promoveaza relatiile amiabile si mai multa dragoste fata de partenerul de viata. Va simtiti obositi si veti avea mai multa nevoie de odihna. Respectati-va organismul si odihniti-va indeajuns. Tineti cont ca in urmatoarea perioada va doriti sa faceti doar ceea ce vreti.

FECIOARA 23.08-22.09: Pozitia Soarelui va determina sa fiti eficienti si productivi. Venus este cea care va va media discutiile pentru o procedura de lucru sau un acord. Sanatatea este la cote multumitoare si tindeti sa faceti excese de dulciuri. Aveti grija!

BALANTA 23.09-22.10: Distractia si placerea sunt motto-ul dumneavoastra pentru aceste zile. Doriti sa petreceti, sa socializati si sa va bucurati de intalnirile cu prietenii, participand chiar la cateva evenimente ale echipei favorite. Romantismul va inflori si va face parte din pachetul placerilor”.

SCORPION 23.10-21.11: Norocosul Jupiter este in semnul dumneavoastra si lucrurile tind sa va ajute. Atentia vi se muta pe familie si casa iar relatiile cu cei de acasa sunt calde, prietenoase si de sustinere. Desigur, nimic nu este perfect. Tineti cont ca viata este ceea ce vi se intampla in timp ce sunteti ocupati sa faceti alte planuri.

SAGETATOR 22.11-21.12: Aveti multa energie, suficienta sa mergeti dupa ceea ce va doriti. Veti avea ocazia sa aratati lumii de ce sunteti in stare. Va luptati pentru propriile drepturi mai mult ca de obicei. Soarele si Venus va determina sa vorbiti cu toti si sa calatoriti.

CAPRICORN 22.12-19.01: In aceasta saptamana va concentrati pe bani, deoarece cumparati mici comori pentru dumneavoastra si pentru cei dragi. Este posibil chiar sa obtineti o promovare la locul de munca, fapt care va va imbunatati moralul.

VARSATOR 20.01-18.02: Va simtiti increzatori si atragatori, asa ca va hotarati sa va imbunatatiti garderoba. Cereti ceea ce vreti si vi se vor deschide usile. Marte va energizeaza prieteniile si interactiunile cu oamenii, insa trebuie sa fiti prevazatori ca se pot isca dispute.

PESTI 19.02-20.03: Pentru unii nativi se apropie ziua de nastere si va veti face tot felul de planuri de viitor. Simtiti nevoia sa va izolati de toti cei din jur si sa meditati la ce aveti de facut. Pentru unii asta inseamna ca veti lua hotarari privitoare la o relatie de dragoste.