www.libertateapentru femei.ro informeaza: Prezentatoarea TV si sotul ei, Cosmin Stoian, se afla de sase luni in Italia cu fiul lor, Vlad, care a fost diagnosticat cu cancer, in luna mai. Magda Vasiliu a publicat recent o imagine cu baiatul si cu sotul ei la malul marii, aratand ca situatia micutului s-a imbunatatit considerabil, iar Vlad a putut sa iasa din spital.
Eroii mei si marea mea, a scris Magda in dreptul imaginii. Micutul este insa destul de slabit si merge in carje.
Magda Vasiliu Stoian a vorbit pentru prima oara despre boala fiului ei la sfarsitul lunii iulie, dupa ce a incercat, fara succes, sa obtina concediu medical. Pentru ca avea nevoie de concediu medical pentru a fi alaturi de Vladut, Magda a apelat la institutiile statului roman, care nu au facut altceva decat sa-i puna piedici.
Nu am vrut sa-l expun pe Vlad, nu vreau compatimire si nici mila! Nu am nevoie! Am nevoie doar ca cineva cu putere de decizie sa schimbe niste legi restrictive, facute parca la misto, interpretabile si care nu-l ajuta pe cetateanul idiot ca mine, care cotizeaza zeci de ani degeaba! Pentru ca sunt sigura ca la fel ca mine au patit o multime de alti parinti, care in momentul in care pleaca sa-si salveze copilul, nu se gandesc la birocratie, legi si chichițe administrative care oricum n-aduc nimic bun, a scris stirista atunci pe Facebook, sensibilizand intreaga tara.