Dubla sinucidere | Ce scria intr-una dintre ultimele postari pe Facebook sotia directorului BCU
Procurorii Parchetului Tribunalul Iasi spun ca, potrivit concluziilor preliminare ale necropsiilor, directorul Bibliotecii Universitare din Iasi, Bogdan Petru Maleon, si sotia sa, care au fost gasiti morti in locuinta lor, s-au sinucis la interval de cateva ore. Din ultimele postasri pe Facebook, s-ar putea trage concluzia ca relatia dintre cei doi ar fi avut de suferit. Prim-procurorul Parchetului Tribunalului Iasi, Carmina Pascal, a precizat ca prima care a murit a fost femeia. Ea ar fi fost gasita decedata de catre Bogdan Maleon, atunci cand acesta s-a intors acasa.
- Modalitatile de sinucidere in cazul celor doi soti sunt identice, a adaugat prim-procurorul Parchetului Tribunalului Iasi.
Nu este exclus ca relația dintre cei doi sa fi avut de suferit. La sfarsitul lunii trecute, Anda Elena Maleon, sotia directorului BCU Iasi, scria pe retelele de socializare mesajul:
- Eu vreau ca la finalul vietii sa nu imi fie rusine de mine.
Pe 1 decembrie, Anda Maleon (38 de ani) se afla in statiunea Durau cu mai multi prieteni. In nicio fotografie distribuita pe Facebook ea nu apare alaturi de soul sau.
Mircea Popovici, psiholog:
- Sunt anumite categorii profesionale care au nevoie de asistenta psihologica. Asistenta din partea specialistilor in sanatate mentala. De niste proceduri care ii ajuta sa faca trecerea din ceea ce fac efectiv in profesia lor si ceea ce fac in viata de zi cu zi.

Surse: Digi24, News.ro