Adrian Albu a publicat pe site-ul CUNOASTE LUMEA un articol intitulat: Alain Delon, sex-simbolul cinematografiei franceze, declaratii anti-casatorii GAY in direct, la un post de televiziune. Reeproducem in continuare articolul, care initial a aparut pe AlternativaNews.ro:
Alain Delon, unul dintre simbolurile frumusetii masculine ale cinematografiei mondiale, a impartit Franta in doua dupa ce a facut un comentariu legat de homosexuali.
- Ne-am nascut pentru a iubi o femeie, pentru a-i face curte. Nu pentru a seduce un barbat si a ne lasa sedusi de el! Imi pare rau sa o spun, dar nu mai exista diferente, nu mai este respect. Nu am nimic impotriva persoanelor gay, dar noi, barbatii, suntem facuti pentru a iubi femeile, a declarat actorul francez, in timpul unei emisiuni in direct, difuzata de canalul France 2.
Actorul s-a pronuntat si impotriva legii din 2013 care permite cuplurilor LGTB sa se casatoreasca. Intr-un alt interviu, acordat ulterior ziarului Le Figaro, Alain Delon a vorbit si despre legea care le da homosexualilor dreptul sa adopte copii.
- Acum mi se tot spune ca trebuie sa ma adaptez, sa traiesc in aceste timpuri. Dar nu pot sa ma simt bine intr-o epoca care banalizeaza lucruri importante si care este impotriva naturii, a spus actorul.

Surse: Cunoastelumea.ro, AlternativaNews.ro