Amos News informeaza: Mos Craciun aduce la Liberty Center ateliere pentru copii, personaje de poveste si spectacole de teatru
Liberty Center a pregatit pentru luna decembrie o serie de evenimente speciale si activitati tematice de Craciun, dedicate atat copiilor, cat si adultilor. Cei mici vor invata sa confectioneze decoratiuni de Craciun, vor intra in lumea minunata a parfumului sau vor putea participa la parada personajelor magice, intr-o serie de evenimente realizate in parteneriat cu echipa MiniArtShow by Ioana Ginghina, pe cand Happy Cinema din Liberty Center va gazdui spectacole de balet, teatru si patinaj artistic, cum ar fi Spargatorul de nuci sau Intimissimi on Ice 2017 - A Legend of Beauty. De asemenea, intreaga familie poate petrece timp impreuna pe patinoarul acoperit din cadrul centrului comercial, la preturi speciale.
- Craciunul este unul dintre cele mai anticipate momente din an, de aceea ne-am dorit sa le oferim vizitatorilor nostri o serie de evenimente tematice, prin care sa se bucure la maximum de aceasta perioada. Pe langa patinoarul acoperit, care este o atractie permanenta la preturi avantajoase, am gandit nenumarate alte activitati pentru toate varstele si, mai ales, pentru cei care isi doresc sa petreaca timp de calitate alaturi de familie. Happy Cinema gazduieste in premiera proiectia unora dintre cele mai importante evenimente artistice, iar centrul comercial va fi luat cu asalt de Mos Craciun si alte personaje pline de magie. Evenimentele speciale din perioada iernii fac parte dintr-un program de activitati speciale pe care Liberty Center le organizeaza si care vor continua si anul viitor, a declarat Corina Stamate, Center Manager, JLL Romania.
- In perioada 20-23 decembrie, echipa MiniArtShow by Ioana Ginghina organizeaza Atelierele lui Mos Craciun, o serie de evenimente ce au loc in fiecare zi, intre orele 16:00 si 20:00, unde copii vor invata sa confectioneze decoratiuni specifice Craciunului. Pe 22 si 23 decembrie, in acelasi interval orar, va avea loc atelierul de lucru Parfum de iarna, unde copiii vor avea posibilitatea sa combine diferite arome pentru a-si crea propriul parfum pentru camera lor. Vor combina diferite arome de scortisoara, vanilie, portocala si astfel vor intra in lumea miresmelor preferate. Fiecare zi le va aduce premii celor mici, primii 10 copii care participa la ateliere vor primi un card de intrari nelimitate la filmele de animatii de la Happy Cinema in luna ianuarie.
In plus, actori si muzicieni din echipa MiniArtShow vor defila in costume de sezon in incinta Liberty Center si vor interactiona cu cei prezenti, iar copiii se vor putea bucura de baloane modelate si pictura pe fata. O cabina fotografica cu accesorii specifice Craciunului va fi disponibila in zona atelierelor, astfel incat cei prezenti vor putea lua acasa o amintire sub forma unui semn de carte magnetic.
- Cinematograful Happy Cinema va gazdui in aceasta perioada si o serie de proiectii speciale. Celebrul balet Spargatorul de nuci, o productie The Royal Ballet, va putea fi vizionata pe 16 decembrie, de la ora 16:00. Imbinand compozitia muzicala stralucitoare a lui Ceaikovski, decorul superb al scenei festive si dansul captivant al celor de la Royal Ballet, spectacolul se tranforma intr-o experienta unica de Craciun. Coregrafia este realizata de celebrul Peter Wright dupa Lev Ivanov, iar scenariul original este realizat de Marius Petipa. Pretul unui bilet este de 49 de lei la cinematograf sau 39 de lei online.
Piesa de teatru pentru copii Viata ca o poveste isi propune sa readuca la viata o lume plina de magie si surprize, pe 16 si 17 decembrie, de la ora 11:00. Pretul biletelor este de 14 lei si se achizitioneaza de la cinematograf sau online. Intr-o era a tehnologiei, copiii citesc din ce in ce mai putine povesti. Personajele traiesc doar daca povestile lor sunt citite, altfel dispar. De aceea, in aceasta lume, Alba-ca-Zapada s-a ingrasat, Mama vitrega a imbatranit, iar Scufita Rosie joaca si rolul Vanatorului. Un spectacol deosebit, cu o distributie formata din copii cu varste intre 5 si 15 ani, pregatiti intens de actrita Daniela Nane.
- Cu peste 80 de milioane de albume vandute in intreaga lume, Andrea Bocelli revine pe marile ecrane intr-un spectacol fascinant, Intimissimi on Ice 2017 -A Legend of Beauty, ce combina muzica pop si de opera cu patinajul artistic, sustinut pe celebra Arena Di Verona din Italia. Spectacolul poate fi vizionat pe 22 decembrie, de la ora 18:30, la Happy Cinema din Liberty Center. Pretul biletelor este de 35 lei si se achizitioneaza de la cinematograf sau online, prin Cinemagia, iabilet.ro si Eventim. Pentru prima data in istoria spectacolului, protagonistii vor fi olimpici recunoscuti din intreaga lume, precum Shizuka Arakawa, Stephane Lambiel, Evgeni Plushenko, Meagan Duhamel/Eric Radford si Meryl Davis/Charlie White. A Legend of Beauty prezinta femeile celebre din mitologia greaca, a caror povesti de iubire si tragedie coloreaza si vietile contemporane.
- Programul special de sarbatori este completat de preturi accesibile la patinoar si la cinematograf, ambele pozitionate la etajul 2 al centrului comercial. Accesul la patinoar costa 10 lei per persoana, iar biletele la cinematograf sunt 15 lei pana la ora 17:00 si 22 lei dupa ora 17:00 in timpul saptamanii si 22 lei pana la ora 17:00 si 25 lei dupa ora 17:00 in weekend.
- Liberty Center este primul centru comercial modern din sud-vestul Bucurestiului, situat la doar 2 km fata de Piata Unirii. Mall-ul acopera un spatiu comercial de aproximativ 27.300 metri patrati si beneficiaza de peste 600 de locuri de parcare. Printre chiriasi se numara: Carrefour Market, Altex, Sephora, Deichmann, CCC, Adidas, Happy Gym, Happy Cinema, McDonald's, KFC, Springtime si altii. Managementul Liberty Center este gestionat de compania JLL Romania incepand din noiembrie 2016.