Se spune ca asa cum pasesti in noul an, asa iti va merge tot anul! Pentru Revelionul 2018 alege distractia si un loc care iti garanteaza asta! Restaurantul La Vioara Rosie este deja cunoscut pentru muzica live, serile tematice si preparatele delicioase
Pentru ca noaptea dintre ani sa fie unica, Restaurantul La Vioara Rosie isi intampina invitatii cu muzica de petrecere de cea mai buna calitate asigurata de Taraful George Patrascu si artistii: Maria Buza, Ionel Tudorache, Alexandra Capitanu si Geta State. Continuam traditia serilor cu muzica live a restaurantelor de altadata. Avem seri tematice cu invitati speciali, foarte cunoscuti publicului larg, care ne incanta si care satisfac toate gusturile muzicale.
In seara de Revelion, va asteptam La Vioara Rosie, incepand cu orele 20.00 atunci cand vom da startul distractiei, ne-a declarat Maria Buza.
Si pentru ca orice petrecere de calitate, inseamna nu doar muzica buna, ci si o masa cu preparate alese, veti fi intampinati cu: rulou de somon afumat mangaiat cu branza Philadelphia, piftie balbaita de curcan rasfatat la Conac, salata de pasare domneasca potihnita in muguri de pin, tarta cu rosii adorate, file de poveste anchois si pui bine educat, pate de ton nobil repezit la mese imparatesti, minibriose semete cu perlute de icre de stiuca, pastrama de vita cu salata bogata de cruditati, rosii dolofane, castraveti indrazneti si masline imbufnate.
Pentru felurile principale, maestrii bucatari vor pregati: biban de mare inghesuit cu legume parlite, piure fortat de telina/piure fugarit de morcovi, piure provocat de sfecla, pulpa de ratusca curajoasa confiata si bronzata, curcan sanatos si odihnit bine la cuptor in crusta de ierburi aromate, muschiulet de porc boieresc impanat in Prosciutto delicat, cartofi dauphinoise potoliți la cuptor in crusta aromata si crocanta, iar la desert veti savura: tiramisu si piscoturi botezate in cafea si oblojite in Marscarpone. Baauturile vor fi la discretie fiind open bar cu: whiskey, vodka, crema whiskey, campari, gin, vin alb/rose/rosu, apa tonica, sucuri, cafea.
Locurile sunt limitate!