www.libertatea.ro informeaza: Filmul celor doua atacuri de la statia de metrou Dristor 1 si Costin Georgian. O tanara de 25 de ani a fost impinsa in fata metroului de o femeie de 36 de ani. Anterior, atacatoarea a iincercat un gest similar asupra unei alte tinere, de 20 de ani, care a reusit sa scape. Libertatea prezinta filmul celor doua atacuri de la metrou.

Ora 15:25, statia Costin Georgian. Atacatoarea se plimba pe peron, se uita dubios in stanga si in dreapta. Mai sunt cateva zeci de secunde pana ca metroul sa intre in statie. In fata ei, o tanara asteapta si ea metroul. Se apropie de ea din spate si ii face branci catre sine. Tanara, Alexandra C., in varsta de 20 de ani, se opune.
In acel moment, calatorii din stanga si din dreapta ei se indreapta catre cele doua. Metroul ajunge in statie, iar tanara bruscata urca speriata in vagon. Fara ca cineva sa intervina in timp ce Magdalena Serban o ataca pe tanara, atacatoarea mai ramane pe peron si asteapta urmatorul tren.Ora 19:55, statia de metrou Dristor 1. Atacatoarea reapare pe camerele de supraveghere. Ia la tinta o femeie care se afla in fata sa si, inainte ca metroul sa ajunga in statie, o arunca pe sine. Femeia, Ciucu Alina Ionela se prinde cu mainile de marginea peronului si incearca sa se ridice.
In acel moment, Magdalena Serban ii da cu piciorul in cap, iar Alina este lovita de metrou cu o viteza de 50 km/h. Tanara nu a mai avut nicio sansa.
Politistii atrag atentia cetatenilor, ca in cazul in care se afla in situatia de a cadea pe sinele de metrou, pentru a se salva este indicat sa stea pe burta.
Agresoarea a fost prinsa noaptea trecuta si retinuta de politisti dupa mai multe ore de audieri.