Cu atmosfera incredibila de sarbatoare, meniuri delicioase si divertisment live de 5 stele, nu exista o locatie mai buna pentru a incepe o noua etapa din viata si pentru a sarbatori anul 2018. New Year's Eve Party 2018 cu cina festiva gourmet si multiple surprize, cu o tombola care sa te tina cu sufletul la gura, va fi o seara de neuitat.
Daca vrei sa petreci cu muzica minunata si arome extraordinare in preparate exclusiviste, inspirate din gastronomia internationala, nu vei fi dezamagit de petrecerea de Revelion organizata la Premier Palace Spa Hotel.
Lasa-te invaluit de aromele desavarsite ale delicioaselor preparate din bucataria internationala (Vol au vent de rata si chutney de coacaze, File de somon cu crema de whiskey si piure de telina, Sorbeto de sampanie cu lime si inegalabilul Tort Premier)!
Pregateste-ti pantofii de dans si alatura-te distractiei, caci te asteapta indragitii interpreti Ruxandra Pitulice, Ovidiu Anton (Eurovision), Ionela Stancioi, Neonela Duplei (Vocea Romaniei), Georgiana Ionica (Vocea Romaniei) si Select Music Band, cu entertainment de 5 stele!
Cu Premium Open Bar, preparate gourmet, live entertainment, surprize si atmosfera unica vei petrece noaptea dintre ani intr-unul dintre putinele hoteluri de 5 stele din Bucuresti, Premier Palace Spa Hotel.
Pentru rezervari, contacteaza-ne la + 40 31 407 6000 / +40 729 777 757 sau [email protected].
Pret: 499 lei/persoana