C-asa-i romanul cand se-nveseleste: mananca, bea, danseaza si canta!
De Ziua Nationala a Romaniei, ia-ti straiele de sarbatoare si vino la restaurantul Ikaria Taverna, pentru ca sarbatorim romaneste!
Incepand cu ora 17:00, te asteptam in Bulevardul Pipera 1S cu miresme autohtone! Am pregatit pentru tine si prietenii tai un bogat bufet romanesc, rece si cald si o selectie de dulcegarii, din care poti servi cat te tin curelele!
Vinete, icre, zacusca, pasta de branza picanta, ciorba de fasole cu afumatura, ciolan afumat, sarmalute in foi de varza, bulz ciobanesc, carnaciori, mititei, salata orientala, bors de peste sau iahnie de fasole, sunt doar cateva dintre bucatele ce vor fi pe masa, la discretie!
Pentru ca toate bucatele sa alunece cat mai usor, vom avea, din partea casei, vin fiert pe saturate!
Vorba versurilor: mai, ce-om mai dansa si ce-om mai canta! Romanului ii place sa se dea in spectacol, asa ca, talentatii se pot inscrie concursul karaoke, cu premii! Premiul cel mare va fi o cina pentru doua persoane, la Ikaria Taverna!
Pe langa marele premiu, cei prezenti vor putea alege cea mai buna voce masculina si feminina, cel mai bun duet si cel mai frumos costum!
Intrarea la acest eveniment se face doar pe baza de rezervare! Detalii despre meniul complet poti gasi la: http://taverna-ikaria.ro/1-decembrie/
Pentru rezervari, suna-ne la numarul de telefon: 0727 733 187
De asta data, o vom face lata!