- Berbecii au o perioada alunecoasa. Sunt pe o pojghita de viata foarte subtire. Trebuie sa aiba grija la ceea ce fac, sa nu puna capul in pamant, totusi.

- Taurii au o saptamana cu runa rasturnata. Trebuie sa ia niste decizii foarte clare pentru a-si consolida pozitia. Au fost saptamani in care n-au facut nimic. Sunt pusi in situatia sa actioneze pe ultima suta de metri.

- Gemenii au o saptamana cu o runa rasturnata, dar trebuie sa lase in urma toate grijile, toate problemele legate de trecut. Runa asta buna va oferi o perioada benefica. Deci e cu bataie lunga.

- Racii au forta, au bogatie, au un tonus fantastic. Vor primi o infuzie de sanatate si de beneficitate in toate directiile.

- Leii sunt si ei intorsi cu fata spre cusca. Au multe adevaruri importante de descoperit. Atentie foarte mare la ceea ce fac si spun.

- Fecioarele inca sunt nemultumite si suparate ca anul nu a fost in conformitate cu pasivitatea lor. Vor trebui sa se relaxeze total. Ele sunt patroanele sanatatii, ale medicinei. Au senzatia ca se vor imbolnavi rudele etc.

- Balantele stau bine cu fertilitatea. E o saptamana cu impliniri de vise pentru acesti nativi. Au ocazia sa faca prunci.

- Scorpionii trebuie sa fie pregatiti pentru o suita de schimbari majore. Au avut o perioada mai agitata, iar acum lucrurile incep sa dea roade. Au loc schimbari majore.

- Sagetatorii sunt suparati si trac cu arcul. Se vor afla in postura de a-i evita pe cei din jur, de a crea conflicte. Toate se vor rezolva prin dialog in favoarea lor.

- Capricornii sunt in continuare cu fundul in sus. Sunt foarte tensionati. Trebuie sa abordeze total diferit toate problemele.

- Varsatorii au forta, putere, tarie, in special tarie morala si forta fizica. Lucrurile se vor linisti si pentru ei.

- Pestii sunt in acvariu ba cu capul in apa, ba pe deasupra. Cineva care se gandeste intens la ei le va face cadouri, de ce nu o masina.

Sursa: Huff.ro