Ce ai spune de o vacanta in Mauritius? Da, da, in Mauritius - insula de zahar, vanilie si rom, a culorii, a bucuriei, a plajelor exotice si a apelor incredibil de albastre si patria zaharului brun Sik & Kann. Si eu am aflat de curand ca trestia de zahar si cultivarea ei reprezinta deja simbolul exoticei insule!
Brun, delicios si aromat, zaharul Sik & Kann Brun de Mauritius este un produs natural provenit din plantatiile de trestie de zahar cultivate de sute de ani in superba insula Mauritius din Oceanul Indian. Procesul simplu de obtinere, bazat pe extragerea sevei dulci din tulpinile de trestie prin metode traditionale, permite pastrarea unei arome bogate.
Afla din comunicatul atasat mai multe despre interesanta poveste dulce a zaharului brun de Mauritius Sik & Kann.



Invitatie intr-o calatorie exotica dulce

Mauritius, insula de zahar, vanilie si rom, insula culorilor, a bucuriei, a plajelor exotice si a apelor incredibil de limpezi si albastre, este patria zaharului brun Sik & Kann. Cultura traditionala a trestiei de zahar ramane dominanta si reprezinta deja simbolul superbei insule.
Zaharul Sik & Kann Brun de Mauritius, cu o culoare specifica, bruna si cu o aroma intensa, este un produs natural provenit din plantatiile de trestie de zahar, cultivate de sute de ani in Mauritius, paradisiaca insula din Oceanul Indian. Procesul simplu de obținerea zaharului brun, bazat pe extragerea sevei dulci din tulpinile de trestie prin metode tradiționale, permite pastrarea intregii arome naturale bogate.
Sanatos si natural, Zaharul Sik & Kann Brun de Mauritius este varianta ideala pentru a inlocui zaharul alb!
Exista doua categorii importante de zahar: pe de-o parte cel mai comercializat si raspandit im intreaga lume, zaharul alb rafinat, care contine numai zaharuri (glucoza si fructoza), toate celelalte substante fiind inlaturate prin procedee chimice de rafinare. Si, pe ce alta parte, zaharul brut, nerafinat, care, pe langa zaharoza, pastreaza si urme din alte substante naturale hranitoare, provenite direct din planta de extractie. Zaharul brut are o culoare maronie, de unde si denumirea sa de zahar brun.
Zaharul Sik & Kann Brun de Mauritius se obtine prin extragerea, filtrarea si cristalizarea siropului natural din trestie de zahar cultivata in mod traditional in Mauritius, fara rafinare. Este important de reținut ca in timpul procesarii nu se adauga niciun fel de conservanti!
Acest tip de zahar este ideal ca indulcitor in cafea si ceai si, datorita aromei sale intense, da un gust fin si special prajiturilor si dulciurilor home made. Prepara si tu deserturile preferate cu zaharul brun de Mauritius SIK&KANN!
https://www.facebook.com/Sikkann-206071229933705/ com/SIK&KANN
#sweetlife with #sikkann