Cum va fi vremea in weekend-ul 11-12 noiembriee. In regiunile din nord-vest si centru innorarile vor fi persistente, in timp ce in restul tarii cerul va fi temporar noros, informeaza ANM.
Va ploua in Maramures si local in Transilvania, iar in celelalte zone ploi sau burnita vor fi pe arii restranse, mai ales iin prima parte a zilei.
In nordul Carpatilor Orientali, iar ziua si la altitudini mari in Carpatii Meridionali precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in zona montana inalta din nordul traii. Temperaturile maxime se vor incadra intre 9 si 16 grade, iar cele minime intre 1 si 9 grade. Local si temporar se va semnala ceata.

Bucuresti

Cerul va avea innorari temporare, mai persistente in prima parte a zilei cand vor mai fi posibile ploi slabe, iar noaptea vor fi conditii de ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 13…14 grade, iar cea minima de 3 - 5 grade.

La munte

Cerul va fi temporar noros si pe arii relativ restranse va ploua, mai ales in prima parte a zilei. In nordul Carpatilor Orientali, iar ziua si la altitudini mari in Carpatii Meridionali precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in zona montana inalta din nordul tarii. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele inregistrate in intervalul anterior.