BERBEC 21.03-20.04: Soarele, Mercur si Marte se afla in zodia Fecioara si asta inseamna ca lucrati din greu pentru a fi mai eficienti. Mercur incurajeaza munca mentala, dar trebuie sa fiti atenti la detalii. Marte este cea care va ajuta sa lucrati din greu si sa va mandriti cu realizarile. Succes!

TAUR 21.04-21.05: In aceste zile va atrag discutiile sociale, evenimente de tot felul, distractii sclipitoare, in ciuda obligatiilor cu care va confruntati. De asemenea, sunteti deosebit de ocupati cu redecorarea si aranjarea casei. Bucurati-va de zilele bune care urmeaza.

GEMENI 22.05-21.06: Accentul il puneti pe casa, familie si propria viata personala. Este posibil sa va implicati cu mici reparatii la domiciliu. Va doriti sa va retrageti putin in propria carapace. In ciuda dorintei de intimitate, exista destula nebunie creata de haosul din jurul dumneavoastra. Fitti rabdatori!

RAC 22.06-21.07: Dintr-odata viata dumneavoastra vi se pare ca este ca o usa rotativa, care este mereu in miscare. Comunicarea este bine sa o faceti cu persoanele apropiate. Este un moment prielnic pentru a le dezvalui proiecte indraznete si sa va concentrati pe realizarea lor. Nu este o saptamana usoara!

LEU 22.07-22.08: Va numarati printre putinii care stiu cum sa piarda timpul atunci cand aveti de gand sa leneviti. In aceste zile sunteti motivati sa nu scapati nicio ocazie ca sa castigati bani. Trebuie sa va abtineti sa ii cheltuiti pe toti si sa va faceti calcule, ce si cum investiti in propria imagine.

FECIOARA 23.08-22.09: Faceti o impresie buna celor din jur si impresionati cu propria capacitate de a rezolva problemele. Marte se situeaza in semnul dumneavoastra, ceea ce inseamna ca munciti din greu sa aratati lumii ce puteti face.

BALANTA 23.09-22.10: Chiar daca sunteti cei mai sociabili dintre semnele zodiacale, saptamana aceasta va doriti doar confort si intimitate. Prin urmare, sa nu va surprinda propria atitudine de a va retrage din nebunia ce va inconjoara. Venus va atrage sa va schimbati cateva prietenii.

SCORPION 23.10-21.11: Sunteti persoane puternice si motivate. S-ar putea sa fiti implicati in activitati legate de voluntariat si sa vi se ceara sa rezolvati probleme destul de incalcite. Va descurcati de minune si veti fi apreciati. Desigur, veti fi antrenati si de spiritul competitiv.

SAGETATOR 22.11-21.12: Marte va aprinde si va starneste ambitia si ati putea ajunge atat de puternici, incat veti deveni o amenintare pentru cineva apropiat, in special pentru un sef sau un coleg. Amintiti-va ca avantajul este de partea dumneavoastra si folositi sansa pentru promovare, fara a lovi pe cineva.

CAPRICORN 22.12-19.01: Va extindeti lumea prin studiu si invatati destule lucruri noi de la oameni care fac parte din culturi diferite. Indiferent de situatie, veti dori sa va mentineti preocuparile dincolo de propria lume interioara. Din fericire, relatiile romantice sunt dulci si confortabile.

VARSATOR 20.01-18.02: Este posibil ca in aceste zile sa intervina o discutie cu o persoana apropiata legata de o proprietate comuna sau o mostenire. Aveti posibilitatea sa alegeti cum faceti fata situatiei. Sunteti deosebit de inteligenti si trebuie sa o dovediti!

PESTI 19.02-20.03: Va concentrati pe prieteni si pe relatiile apropiate. Marte este vizavi de semnul dumneavoastra si va face sa simtiti tensiunea care exista intre prietenii sau partenerii apropiati. Relatiile de la serviciu sunt excelente si faceti o impresie uimitoare la locul de munca.