Berbec: Tot ce insemana o runa extrasa invers inseamna intarzieri. Berbecul are o saptamana de protectie. Trebuie sa fiti demni. Aveti grija si nu calcati stramb.

Taur: Nativii in zodia Taur pot sa-si faca bagajele, sa faca o drumetie. Este o saptamana cu multa alergatura.

Gemeni: Trebuie sa fie pregatiti pentru o suita de schimbari majore. Aveti grija sa fie benefice.

Rac: Nativii in zodia Rac sunt intr-o saptamana in care pot sa cada in derizoriu. Sa-si ia masurile de precautie, ca s-ar putea sa aiba neplaceri.

Leu: Are o saptamana in care trebuie sa aiba forta, putere, tarie sa depaseasca situatii care sunt peste limita de intelegere. Incercati sa fiti rezistenti.

Fecioara: Sunt pe punctul de a schimba locul de munca sau locuinta. Sau pot sa se casatoreasca.

Balanta: Sa fim atenti pentru ca este o saptamana cu multe mesaje, comunicare. Insa, atentie, si comunicarile s-ar putea sa nu fie pe placul lor.

Scorpion: Ei primesc un sfat: sa lase la o parte toate fricile, grijile legate de trecut. Sa se pregateasca de o perioada mult mai buna.

Sagetator: Vor sustine o mica batalie. Rugamintea e: nu va ambalati prea tare, ca totul se rezolva.

Capricorn: Ramane intr-o saptamana de asteptari, s-au obtinut niste lucruri. Sa fiti pregatit pentru schimbari acasa, in curand.

Varsator: Se va produce saptamana aceasta un salt rapid calitativ. Daca au fost bolnavi isi revin.

Pesti: Au castigat o saptamana benefica. E o saptamana cu atentionari pentru toate celelalte zodii, cu exceptia Pestilor, care au o protectie divina.

Sursa: Huff.ro