S.C. Balant Prest SRL Calarasi face curatenie in curtea Prefecturii. Incep Zilele minunatului oras Calarasi (Autor: PIRLOAGA MARIAN)
Un nor de praf iesea astazi din curtea napadita cu buruieni a Prefecturii. Crescute haotic, mai mari decat gardul, acestea ofereau o imagine dezolanta asociata cu sediul in ruine al Palatului Prefectural. Boschetii si vita de vie salbatica au acoperit aleile de acces, facand dificila chiar si folosirea celor 2 banci amplasate aici de tinerii dornici de o partida de amor. Sticle si resturi alimentare, elemente ale progresului urban peste tot.
- Avem de lucru aici cateva zile, spune administratorul societatii Balant prest, firma care are contract de curatare a spatiilor verzi cu Primaria Calarasi. Aici este nevoie de taierea unor pomi uscati, a celor salbatici ce au crescut printre brazii albi canadieni. Acestia trebuie fasonati iar boschetii din curtea Prefecturii trebuie scosi, explica acesta. Locul lor poate fi luat de gazon iar aleile redate circulatiei prin realizarea de noi porti de acces aici. Iluminatul este deplorabil si are nevoie de interventie, spune acesta aratand niste tablouri electrice vandalizate. Am contract cu Primaria pentru taierea vegetatiei, respectiv a ierbii, strangerea si transportul ei, explica administatorul care ii supravegheaza pe cei 10 muncitori. Ma doare sufletul sa nu fac mai mult, sa tai si crengile crescute haotic peste tot. Este orasul meu, am copilarit aici inclusiv in curtea acestui palat, spune tatal antrenorilor de box, al fratilor Anghel.
- Peste cateva zile incep Zilele Municipiului Calarasi. Pe 23 Septembrie 2017 se va deschide evenimentul la Centrul Cultural in Sala acestuia. Urmeaza manifestari pe platoul pietei Prefecturii, locatie care va fi invadata de comercianti si foarte multi calaraseni. Si firma noastra vrea sa contribuie la buna desfasurare a acestor zile, la o imagine placuta trecatorilor, spune administratorul societatii. Am o relatie foarte buna cu conducerea Primariei, cu primarul Dragulin si viceprimarul Ivanciu, care ne controleaza lucrarile. Le facem de calitate pentru ca municicipiul Calarasi este si al nostru.

Sursa: atitudineadincalarasi.ro