blacknews.ro informeaza: TOTI vecinii l-au crezut NEBUN, dar e singurul care si-a salvat casa in fata inundatiilor catastrofale
Povestea texanului Randy Wagner se aseamana foarte mult cu cea a personajului biblic, Noe. Toata lumea l-a crezut nebun, pana atunci cand a inceput sa ploua torential, odata cu venirea uraganului Harvey. El a devenit celebru dupa ce a cheltuit aproape 9000 de dolari, facand mai multe drumuri intre Texas si Louisiana, de unde s-a inspirat si a gasit o metoda inedita de a isi proteja casa impotriva recentelor inundatii. Wagner a construit un baraj ingenios, Aqua Dam, de fapt un furtun imens umplut cu apa, care a devenit o bariera in jurul proprietatii sale. Inalt de aproape 80 de cm, barajul a rezistat cu brio spre mirarea tuturor vecinilor sai, care au fost nevoiti sa-si paraseasca gospdariile in graba din cauza intemperiilor.
- Toti radeau de mine, stiu asta. Toti credeau ca sunt nebun. Mi-am asumat toate vorbele lor si ironiile. Acum insa le-am dovedit ca am avut dreptate si toti au ramas cu gura cascata, a declarat Wagner pentru presa locala.