BERBEC 21.03-20.04: Parteneriatele si prieteniile stranse sunt dificile in aceste zile. Este foarte posibil ca prin cineva apropiat sa cunoasteti oameni puternici si sa va extindeti orizonturile. Partenerul dumneavoastra va inspira si va ajuta sa va atingeti visele.

TAUR 21.04-21.05: Aveti grija de sanatatea dumneavoastra, deoarece dansul Jupiter-Pluto va poate afecta. Lucrul de care trebuie sa va amintiti este ca tot ce va propuneti in aceste zile se poate intoarce impotriva dumneavoastra. Prin urmare, fiti cu un pas inaintea tuturor si urmati-va impulsul de a va reorganiza viata.

GEMENI 22.05-21.06: Multi dintre dumneavoastra veti avea sentimente puternice legate de copii si in special in ceea ce priveste o mostenire, o proprietate comuna sau un sprijin financiar. Alti nativi ar putea fi influentati de prea mult romantism. Tineti cont de calea pe care porniti pentru a va implini visele.

RAC 22.06-21.07: Indiferent de ce sperati sa realizati in aceasta saptamana, va loviti de un proiect major, care va da un pic de furca. Va ocupati in mod deosebit sa reparati, sa restaurati sau sa reconstruiti ceva. Este un proiect ambitios, care va aduce si rezultate pe masura.

LEU 22.07-22.08: Ii surprindeti pe cei din jur cu hotararea dumneavoastra. Entuziasmul va determina sa actionati cu indrazneala si reusita este pe aproape. Ii molipsiti si pe ceilalti, insa o interactiune cu un frate sau o ruda ar putea fi semnificativa sau ar putea merge prost. Fiti atenti la replicile usturatoare.

FECIOARA 23.08-22.09: In aceasta saptamana va simtiti afectati de problemele financiare. Poate ca motivul pentru care simtiti atat de puternic este ca aveti idei despre cum sa va mariti veniturile, dar nu prea ati facut nimic in acest sens. Indiferent de situatie, doriti sa mutati cerul si pamantul pentru a va atinge scopurile. Succes!

BALANTA 23.09-22.10: Acum va confruntati cu sentimentul ca sunteti mai buni decat altii. Ar trebui sa va simtiti bine, mai ales ca in aceasta saptamana puteti realiza multe. Este bine sa aveti capul in nori, dar tineti-va picioarele pe pamant.

SCORPION 23.10-21.11: In aceste zile, Pluto, conducatorul dumneavoastra, danseaza intens cu Jupiter si va poate indrepta sa va concentrati mai mult pe filozofie si spiritual. Cateva idei pe care le-ati dat uitarii reapar acum. Tineti cont ca uneori lucrurile cele mai inofensive va ajuta sa realizati cu succes ceva.

SAGETATOR 22.11-21.12: S-ar putea sa va doriti sa reconstruiti ceva, fie ca este vorba despre o proprietate, de o vecinatate, de o asociatie sau de un grup de prieteni. Evident, intentiile dumneavoastra sunt cele mai bune, dar veti fi usor dezamagiti cand veti observa ca nu toti va apreciaza ideile si visele.

CAPRICORN 22.12-19.01: Acum, speranta ca veti atinge succesul este mai mare si mai expansiva decat de obicei. Credinta in voi insiva este fundamentala si va va da putere, dar trebuie sa stiti ce faceti. Refuzati ispita de a ajunge la putere doar din propriile motive, deoarece veti declansa o opozitie fata de propria persoana.

VARSATOR 20.01-18.02: Unii dintre dumneavoastra veti face progrese uimitoare explorand invatamantul superior, medicina, legislatia sau orice altceva in legatura cu mass-media. Lucrul cel mai complicat cu privire la problemele legale este ca trebuie sa fiti de partea dreapta a legii. Daca incercati ceva nelalocul lui se va intoarce ca un bumerang impotriva dumneavoastra.

PESTI 19.02-20.03: Schimbarile pe care le puteti face in aceasta perioada sunt, intr-adevar, mari. Va schimbati atitudinea si va puteti imbunatati viata, mai ales daca va folositi de conexiunile dumneavoastra financiare cu ceilalti. Va bucurati de momente bune din punct de vedere social si romantic.