Privind pe omul de afaceri, raposatul George Naghi, si acum, acesta este pomenit de calarasenii cu care te intalnesti sau care vin sa-i aprinda o lumanare. Nu este un secret ca acesta a asigurat existenta multor mii de calaraseni, viata de zi cu zi a multor familii de romani prin afacerea sa. Si astazi, Aldis a ramas in topul firmelor romanesti - producatoare/prelucratoare a carnii de porc. Aldis este cel mai mare combinat de prelucrare a carnii din Romania, cu capital 100% romanesc, o marca inregistrata, savurata de romani si astazi. Mezelurile produse la Aldis in Calarasi ajung pe mesele tuturor romanilor. De reamintit vremurile comuniste, cand ne aprovizionam cu mezeluri din Bucuresti ori prin relatii de la Combinatul CPICP Modelu. Firma Aldis a fost fondata in anul 1991 de catre raposatul George Naghi, fost lucrator in alimentatie publica. In timp, Aldis a devenit un brand romanesc de succes, binecunoscut atat pe piata romaneasca, cat si pe cea europeana. Expertii financiari au apreciat cum a ajuns in ultimii 20 de ani aceasta companie sa fie o emblema pentru Calarasi:
- Aldis Calarasi este reprezentarea unui concept care sintetizeaza succint ideea de forta-energie-echilibru. Lider de piata prin produsele oferite, Aldis a reusit sa concentreze, sa administreze si sa gestioneze o forta de munca uriasa, ceea ce a asigurat echilibrul financiar al locuitorilor orasului. Tehnica speciala de management si capacitatile superioare de marketing au facut din acesta societate o marca, un simbol, o eticheta de notorietate pentru orasul nostru.

(fragment din articolul intitulat: ALINA NAGHI - UN ROMAN DE SUFLET - CONTINUA LUCRURILE BUNE PENTRU ROMANI, aparut in publicatia atitudineadincalarasi.ro: / autor: Pirloaga Marian)