Berbec (21 martie - 20 aprilie): Sunt in asteptarea unui adevar important care le poate marca viata!

Taur (21 aprilie - 20 mai): Sa schimbe atitudinea. Sa schimbe modul de abordare!

Gemeni (21 mai - 21 iunie): O saptamana de protectie, tot ce vor incerca sa rezolve vor reusi cu ajutorul fortelor divine!

Rac (22 iunie - 22 iulie): Sunt intr-o saptamana de a primi mesaje. Primesc vesti bune si ii pot ajuta sa stabilizeze pozitia sociala, relatia lor cu cei din jur.

Leu (23 iulie - 22 august): Saptamana urmatoare sunt intr-o permanenta disputa cu cei din jur. Daca vor fi temperati, toate lucrurile se rezolva.

Fecioara (23 august - 22 septembrie): Saptamana in care poate sa apara acea dragoste noua, fierbinte, pasionala. O saptamana de calduri mari!

Balanta (23 septembrie - 22 octombrie): O saptamana putin mai complicata, mai grea. Astrele vor fi langa ei.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie): Sunt in cautari. Sa schimbe locul de munca, casa, sa faca schimbari in tot cazul. Sa faca acele schimbari de care au nevoie si sa actioneze!

Sagetator (22 noiembrie - 20 decembrie): Sunt intr-o saptamana benefica, primesc daruri, cadouri, bonificatii.

Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie): Capricornii au castiguri. Sunt favorizatii saptamanii urmatoare.

Varsator (20 ianuarie - 18 februarie): Sunt atentionati sa aiba mare grija. Sa fie atenti cum actioneaza!

Pesti (19 februarie - 20 martie): Vor sustine o batalie, o disputa. Sunt ceva contraziceri, contradictii, sa fie calmi si totul va fi bine!


Sursa: huff.ro
(Previziunile au fost facute de celebrul numerolog si astrolog Mihai Voropchievici in emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3)