Firma Les saveurs d'Yveline a participat recent la evenimentul Food Revolution Day 2017, la Gradina Verona.
La stand i-am intalnit pe Catalin Mihai si Yveline Bonora (din Franta), stabilita de multi ani in Romania, care ne-au dat mai multe detalii despre aceste produse.
La standul nostru, vizitatorii au putut gasi si achizitiona: gemuri cu zahar si fara zahar - la 18 RON si la 23 RON, crema caramel cu sare - 25 RON, caramele - 16 RON / 80 de grame, ciocolata si fructe confiate in ciocolata neagra - 17 RON / 80 de grame, pasta de fructe (pates de fruits) - 14 RON, miere de salcam - 28 RON / 80 de grame, miere de zmeura - 25 RON / 250 de grame, miere Delta Dunarii cu menta - 25 RON / 250 de grame, miere de albastrele - 25 RON, tableta de ciocolata alba,m neagra, cu lapte si fructe uscate - 18 RON / 100 de grame, confit (pentru branzeturi si carnuri) - 13 RON / 120 de grame, peltea de vin alb cu condimemte (sos condimentat dulce-acrisor). Din 2010 suntem pe piata romaneasca, iar produsele noastre se gasesc in: Pamplesir, Emag, Librariile Carturesti, pe Bd. Barbu Delavrancea si pe Calea Dorobantilor.
In spatele retetelor acestor produse se afla doi bucatari francezi renumiti: Yveline si Just, sotul lui Yveline, stabiliti in Romania de 12 ani, ne-a spus Catalin Mihai de la firma Les saveurs d'Yveline.
De la noi cumpara produse in special femeile si hotelurile! Tinerii din Romania trebuie sa invete echilibrul alimentar: mai putin fast-food, sucuri carbogazoase si sa consume mai multa apa si sa manace gemuri. Noi punem accentul pe zahar dimineata: e bine sa mancam o felie de paine cu dulceata sau cereale. Secretul este sa nu consumam zahar seara deloc, pentru ca se digera mai greu de organism, a spus Yveline Bonora, cea care conduce aceasta afacere impreuna cu sotul ei.