Un eveniment marca The Retro Shop ssi Ceas Boutique (B-dul Ion Mihalache nr. 128, sector 1, Bucuresti), dedicat celebrei marci de scutere LAMBRETTA.
Joi, 18 mai 2017, ora 19.00, magazinul THE RETRO SHOP da startul weekend-ului aniversar LAMBRETTA! Timp de patru zile, intre 18-21 mai, vom sarbatori 70 de ani de la aparitia primului scuter Lambretta, cu un festin italiano-romanesc, la care vor participa importanti oaspeti din strainatate si din tara, dar si cunoscuti jurnalisti, bloggeri si influenceri din zona lifestyle.
Taste the freedom! Ride a scooter!
Te invitam intr-o calatorie printre anii de odinioara! Anii in care totul mergea ca pe roate! Pe doua roate! Anii in care libertatea avea gust, iar timpul nu intra asa de rau in sac. Anii in care oamenii nu petreceau ore in sir blocati in labirintul urban. Anii in care timpul dedicat propriei persoane, familiei sau celor dragi era mai generos. Anii la care ne-ntoarcem iar si iar. Anii retro! Vino sa sarbatorim scuterul si patria care a dat nastere libertatii de miscare: ITALIA!
Permite-ti o seara Dolce far niente, la magazinul The Retro Shop, din B-dul Ion Mihalache nr 128, joi, 18 mai, de la ora 19:00.
Un scuter clasic, stilat, cu poveste superba, cum este Lambretta, trebuie udat cum se cuvine!
Te invitam sa gusti din traditia italieneasca, dar si cea romaneasca. Ne vom delecta cu aperitive italienesti cu trufe, de La Bottega Del Tartufo, si pizza de la Puro & Bio Romania, vom ciocni cateva pahare cu vinuri italienesti Vino Via Wine, dar si romanesti, foarte atent selectionate de catre AZOC STAR Bag in box si ne vom indulci cu gelato italiano Puro & Bio Romania!
Special host, DEZBRACATU' (Codrut Kerghes), va da ture printre invitati si va alimenta petrecerea cu voie buna!
Toate vor merge ca unse!
Seara va fi condimentata cu o parada de moda pe scutere. Domnisoare imbracate in stilul retro si pin up vor incanta ochii invitatilor. Vom alege Miss Lambretta, iar doamnele si domnisoarele care nu vor avea timp sa isi aranjeze parul inainte de eveniment, vor fi rasfatate cu retro hairstyles la coltul beauty, amenajat prin amabilitatea salonului Salon OKY DOKY VIP (Beauty and More), din Pipera Bucuresti.
Cea mai sexy retro lady, dar si cel mai atragator domn vor fi premiati cu cate un ceas Lambretta, oferit de magazinul Ceas Boutique Bucuresti.
Niciun oaspete nu va pleca nepremiat sau necadorisit! Invitatii isi vor putea incerca sansele la Roata Norocului, care va fi special amenajata in seara evenimentului.


LAMBRETTA'S GRAND PRIX- marea tombola!

La finalul serii se va da un MARE PREMIU, in valoare de 10.999 lei: O BICICLETA ELECTRICA vintage, HABANA WHITE de la ITALJET. Castigatorul va fi extras din urna special amenajata de magazinul The Retro Shop, pentru toti clientii care fac cumparaturi in magazin, in perioada 26 aprilie- 21 mai.
Gusta libertatea si alatura-te revolutiei scuterelor!
Vino pe doua picioare si pleaca pe doua roti!