Mioara Cotea participa de 8 ani la targurile traditionale organizate in fiecare week-end pe platforma de la Academia Militara.
- De 8 ani vin la aceste targuri traditionale organizate pe platforma de la Academia Militara! Sucul de mere, presat la rece, care contine vitamina C (la 5 lei / litru) este cel mai cautat, dar si socata - la 5 lei / litr. Avem suc de mere din Voinesti, Dambovita, in combinatii diferite: cu lamaie, scortisoara, ghimbir si telina, sfecla rosie, pastarnac si patrunjel. De asemenea, si dulceturi facute in casa, siropuri si magiunuri. Inagalabila dulceata de cirese amare este cea mai cautata! Avem si tuica - la 15 lei / litru, palinca - 30 lei / litru si mere - 2-3 lei / kg (toate soiurile dulci, parfumate si dulci), ne-a spus Mioara Cotea din Voinesti, Dambovita.
O puteti gasi pe Mioara Cotea cu aceste produse traditionale din Voinesti in fiecarte week-end, de vineri pana duminica inclusiv, intre orele 9.00 - 20.00.
De aici, vin si cumpara in fiecare week-end mere si sucuri din mere vedete precum Corina Chiriac, Horia Moculescu, Mihai Gainusa si Dalia Octavia Pusca.
In afara de faptul ca o gasiti aici pe Mioara Cotea in fiecare week-end, in cursul saptamanii este educatoare la Voinesti (a absolvit Facultatea de Psihologie si iubeste copiii).
Fiul acesteia, Valentin Cotea, vine si el la targul traditional organizat pe platforma de la Piata Amzei.