www.cancan.ro informeaza: Vica Blochina primeste o noua lovitura in razboiul cu Adina Alberts!
Fosta balerina va trebui sa-i plateasca chirurgului estetician 15.000 de euro, urmand sa fie executata silit pentru a-si achita pedeapsa stabilita de instanta.
Magistratii au dispus executarea silita a Victoriei Blochina in procesul cu medicul estetician Adina Alberts! Fosta balerina este obligata sa-i plateasca sotiei milionarului Viorel Catarama suma de 15.000 de euro ce reprezinta despagubiri.
Initial, Adina Alberts ii ceruse in instanta despagubiri de 450.000 de euro, dar judecatorii au stabilit ca prejudiciul ar fi fost mult mai mic, astfel ca in august 2015 s-a dat prima solutie in acest proces: Vica sa-i plateasca 14.900 de euro despagubiri.
Pentru ca Vica Blochina nu si-a achitat pedeapsa, Adina Alberts a dispus declansarea executarii silite.
Viorel Catarama a vorbit la mijlocul lunii noiembrie a anunlui trecut despre teroarea prin care a trecut sotia lui si despre pierderile suferite din cauza scandalului cu Vica Blochina.
Adina a suferit foarte mult pe doua planuri, si emotional si material. Vreau sa va spun si vreau sa fie clar pentru toti telespecatorii, in momentul in care are loc o campanie de aproape doi ani, aproape zi de zi, de calomnie, de dezinformare, de minciuna, facuta de o persoana agreata si careia i s-a oferit spatiu nelimitat pentru a debita toate lucrurile care s-au intamplat, clinica a avut de suferit enorm. Afacerea a avut de suferit, iar pierderile au fost foarte mari. Din punct de vedere emotional, Adina a suferit la fel de mult, poate chiar mai mult. Dupa ce muncesti o viata, dupa ce faci o facultate grea, 6 ani, dupa ce faci toate stagiile de la rezidentiat pana la profesor, pana la a avea propria ta afacere, toate acestea au fost puse sub semnul intrebarii de o persoana care s-a dovedit in urma unui proces ca nu a facut altceva decat sa minta, povestea Viorel Catarama, sotul Adinei Alberts.
La cateva zile dupa interventia omului de afaceri, Adina Alberts a explicat de ce a decis sa o actioneze in judecata pe Vica Blochina: Ea a avut o operatie de implant mamar. Aceasta operatie si asa presupune multiple reactii adverse si rezultatul nu este de multe ori cel dorit de pacient. In timpul verii (n.r.: dupa operatie) ea a avut foarte multe joburi si a uitat sa urmeze indicatiile medicale, sa poarte de exemplu o bustiera timp de doua luni de zile. Vica nu a respectat prescriptiile medicale. Ea nu a venit la mine sa imi spuna ce probleme are, a mers si a facut turul televiziunilor.