Huff.ro informeaza: Horoscop OANA HANGANU saptamana 13 - 19 martie 2017
Saptamana 13 - 19 martie incepe cu o zi norocoasa! Ziua de luni, 13.03.2017 are vibratia cifrei 8, o cifra a norocului financiar, dar si a succesului obtinut prin munca si prin abilitatea de a ne folosi, la cote maxime, talentul, pregatirea si experienta profesionala. Vibratia numerologica a unei zile se calculeaza adunand toate cifrele datei respective. Concret: vibratia datei de 13.03.2017 se calculeaza adunand: 1+3+0+3+2+0+1+7 = 17 Numarul 17 se reduce la o singura cifra, adunand 1+7= 8. Rezultatul obtinut reprezinta cifra zilei, 8. Asadar, daca in familia dvs se naste, luni, un copil, acesta va fi norocos pentru ca destinul lui va fi marcat de vibratia cifrei 8, aducatoare de noroc, prosperitate si succes! Ziua de luni, 13 martie, este una norocoasa si pentru ca, inca de dimineata, Luna intra in Balanta, o zodie a echilibrului, diplomatiei, cooperarii si armoniei, iar in Balanta se afla, deja, Marele Benefic Jupiter, acum in mers retrograd.
- Pana miercuri seara, combinatia Luna-Jupiter in Balanta ne ajuta sa refacem colaborari, sa anulam tensiunile din relatiile de afaceri sau din cuplu, sa ascultam si opiniile celorlalti si, in munca, sa dam dovada de spirit de echipa. Luna in Balanta ne va fi de mare ajutor mai ales dupa ce in noaptea de luni, 13 martie, Mercur va intra in zodia Berbec, unde va sta pana in 31 martie. Mercur este planeta Comunicarii si, ajunsa in zodia de foc Berbec, va ampifica dorinta noastra de comunicare si de a spune exact ceea ce gandim. Luna in Balanta ne va ajuta sa dam, totusi, dovada de diplomatie si de tact si, din acest motiv, primele zile ale saptamanii sunt favorabile negocierilor.
- Incepand de miercuri seara, situatia se va schimba pentru ca Luna se va muta in Scorpion, un semn al puterii si al dorintei de a domina, in special prin folosirea magnetismului personal si al informatiilor (multe dintre ele, secrete) detinute.
- Pana sambata dimineata, cand Luna se va muta in Sagetator, cuvintele rostite si informatiile dezvaluite devin adevarate arme la care vor recurge in special cei nascuti in zodiile Scorpion si Taur.
- Ziua de vineri, 17 martie, va fi una in care excesele in comunicare si exprimare vor fi aspru sanctionate. Careul care se formeaza intre Soarele aflat in zodia Pesti si planeta Saturn din zodia Sagetator ne obliga sa dam dovada de seriozitate, corectitudine si responsabilitate, se verificam informatiile primite si sa nu aruncam cu vorbe.

Foste iubiri pot sa revina in viata multora dintre noi, tulburand apele

- Si in iubire ni se cere sa fim corecti si responsabili, sa nu ne lasam dusi de val si sa nu facem declaratii inainte de a fi siguri pe sentimentele noastre. Riscul de a rosti prea devreme vorbe de iubire sau de a face planuri de viitor exista mai ales in weekend, cand Luna se muta in Sagetator, un semn dornic de aventura dar, acum, si de aventuri, iar intre Venus si Mercur se formeaza o asa-numita conjunctie care ampifica energia celor doua planete, una a Iubirii, iar cealalta, a comuncarii. Sa nu uitam ca Venus, planeta Iubiririi, este in zodia Berbec, alaturi de Uranus, planeta surprizelor si, din acest motiv se spune, in astrologie, ca iubirile pot sa apara, dar si sa dispara, pe neasteptate. Si pentru ca Venus este in miscare retrograda, foste iubiri pot sa revina in viata multora dintre noi, tulburand apele. Mai mult, acest weekend este ultimul in care (in acest an, fireste), Soarele se afla in zodia Pesti, o zodie a sensibilitartii, romantismului si visarii.
- Luni, 20 martie, Soarele va intra in zodia Berbec si va aduce schimbari pentru toate zodiile, dar energia de Foc (zodia Berbec este una de Foc) a acestui tranzit se va face simtita inca din weekend. Astrele au pregatit, asadar, un weekend in care sensibilitatea se va impleti cu pasiunea, dorinta de iubire cu setea de aventura-aventuri, iar situatiile, evenimentele sau persoanele incitante vor produce lung prilej de vorbe si de ipoteze. Important este sa nu grabim lucurie, sa nu rostim vorbe mari si, pe cat posibil, sa ne pastram echilibrul interior. In priveste viata sentimentala, astrele ne cer sa amanam deciziile importante si sa nu ne jucam cu focul.

Sursa: huff.ro