Revista Teo informeaza: Horoscop dragoste martie 2017 (Autoare: Gheorghe Mihaela)
In luna martie unele zodii vor avea noroc in dragoste, in timp ce altele ar putea intampina unele dificultati. Afla ce iti rezerva astrele in aceasta luna.

Berbec. In luna martie, cei care sunt singuri se pot indragosti. Isi pot gasi sufletul pereche cand sau unde se asteapta mai putin. Cei casatoriti sau implicati intr-o relatie ar putea avea anumite probleme legate de sex, de copii sau de o viitoare sarcina.

Taur. La inceputul lunii lucrurile nu vor fi tocmai roz pentru Tauri, insa la sfarsitul lunii lucrurile se vor aseza. Pana atunci, este bine sa aiba rebdare si sa incerce sa nu intre in conflict cu partenerii de cuplu.

Gemeni. In martie, Gemenii nu stau tocmai bine la capitolul relatii si iubire. Lucrurile pot fi neclare si numai timpul va putea rezolva micile probleme aparute in relatie. Cei care nu sunt implicati intr-o relatie vor avea mai multe ocazii de a-si gasi iubirea.

Rac. Diferiti factori externi isi pun amprenta asupra relatiilor pe care le au Racii. Comportamentul partenerului de cuplu nu va fi pe placul Racilor si vor cauta in permanenta motive ca sa le scoata in evidenta defectele. Cei singuri trebuie sa aiba rabdare, pentru ca la sfarsitul lunii este posibil sa se indragosteasca.

Leu. In prima parte a lunii, Leii stau bine la capitolul dragoste. Fie se vor indragosti, fie cei care sunt intr-o relatie vor profita de aceasta perioada pentru a-si consolida relatia. Este o perioada buna in care isi pot face planuri pentru viitor.

Fecioara. Se anunta o luna cu multe schimbari in dragoste pentru Fecioare. Cei singuri se vor indragosti, cei implicati intr-o relatie o pot incheia, pentru ca mai apoi sa se implice intr-o alta relatie.

Balanta. In prima parte a lunii Balantele se vor lovi de multe situatii neprevazute, care le vor supune mai multor teste in iubire. Daca vor reusi sa treaca peste acea perioada, atunci in cea de-a doua parte a lunii lucrurile se vor aseza si soarele va rasari din nou pe strada lor.

Scorpion. Scorpionii singuri isi pot gasi sufletul pereche in aceasta luna. Fie la serviciu, fie chiar in cercurile de prieteni. Cei indragostiti trebuie sa aiba grija si sa se implice mai mult in relatiile pe care le au. De asemenea, si-ar putea folosi imagnatia pentru a condimenta putin relatia.

Sagetator. Pana spre sfarsitul lunii totul va merge bine in iubire pentru Sagetatori. Dupa aceea pot sa apara mici tensiuni care ii pot determina pe acestia sa isi analizeze relatiile si sa isi adreseze diferite inrebari legate de partenerul de cuplu.

Capricorn. In iubire, lucrurile ar putea fi usor confuze pentru Capricorni. Pentru ca sunt implicati in diverse activitati, nu au timpul necesar pentru a se dedica iubirii, ceea ce poate duce la unele neintelegeri.

Varsator. Varsatorii trebuie sa ia unele decizii importante legate de viata amoroasa. Astfel se va decide viitorul relatiei lor, sau daca va mai avea un viitor relatia aceea. Cei singuri ar putea sa isi intalneasca sufletul pereche, insa unii dintre ei nu vor profita de ocazie.

Pesti. Pestii ar putea trece printr-o despartire neasteptata, insa inevitabila. Pe de alta parte, cei care inca nu sunt intr-o relatie se pot indragosti. Se simt pregatiti pentru un nou inceput in iubire si isi ofera o sansa.

Sursa: teotrandafir.com