stiripeturte.blogspot.ro informeaza: Dacii au fost in contact cu extraterestri ? O macheta a unui telefon mobil din sec.II pe care se afla scrierea tablitelor de la Sinaia, descoperit.
O NOUA DESCOPERIRE A FACUT FURORI IN LUMEA INTREAGA. UN GRUP DE ARHEOLOGI A GASIT IN TIMPUL UNOR CERCETARI, UN OBIECT CARE SEAMANA FOARTE MULT CU UN TELEFON MOBIL.
Fanii teoriei conspiratiei au fost in extaz, unii considerand ca aceasta descoperire confirma teoria calatoriei in timp, altii sunt convinsi ca este vorba de extraterestrii care au vizitat Terra in acea perioada. Misteriosul obiect ce dateaza din secolul al II-lea, a fost descoperit langa Salzburg, Austria. El este facut din lut si are ca niste butoane pe care se afla semne specifice scrierii cuneiforme. Cercetatorii romani care l-au analizat au specificat ca scrierea nu este catusi de putin cuneiforma ci este identica cu cea aflata pe Tablitele de la Sinaia. Sa fi fost dacii in contact cu civilizatii extraterestre care i-au ajutat sa se dezvolte?

Sursa: stiripeturte.blogspot.ro