Miercuri, 22 februarie, la ora 19.00, Florentina Opris si Anca Daniela Raiciu de la Hofigal organizeaza un nou eveniment Devino perfecta, la Puro&Bio Romania (Campineanu 20, Bucuresti).
Majoritatea oamenilor isi sacrifica personalitatea si de cele mai multe ori, chiar viata, actionand din inertia tiparelor cu care fiecare a fost obisnuit din timpul copilariei: sa aleaga prin reactie, nu prin reflectie si actiune interioara initiala - iar mai tarziu apar remuscarile, regretele, frustrarea, invinovatirea celor din jur, anxietate si chiar depresii. Toate, datorate faptului ca nu stim sa alegem. Daca viata nu ofera nici o garantie atunci singura modalitate prin care poti verifica daca ai luat decizia buna sau nu, este sa-ti asumi riscuri si sa te decizi. Decat sa stai in expectativa, e mult mai bine sa pasesti cativa metri pe un drum si apoi sa verifici daca te afli pe cel potrivit sau e nevoie de ajustari. Intotdeauna poti merge la dreapta sau la stanga. Poti alege ce faci cu sanatatea ta, cu relatiile tale, cu corpul tau si cariera ta. Capacitatea de a alege iti permite selectia dintr-o multitudine de cai de urmat.
Florentina Opris alaturi de invitatii sai, te asteapta pe 22 februarie la Puro&Bio Romania, sa va ajute sa luati deciziile potrivite voua in viata!
Puro&Bio Romania, este o marca italieneasca inregistrata international, recunoscuta ca fiind cea mai buna inghetata artizanala, asa ca iti recomandam sa incerci inghetata buna si sanatoasa, in timpul evenimentului, pentru concentrare si stare de bine!, spune Florentina Opris, adepta unui stil de viata sanatos.
Intrarea este gratuita.
Ca sa iti rezervi un loc, trimite-ne un mesaj cu numele tau la numarul de telefon: 0726430672