A devenit un trend renuntarea la interventiile chirurgicale majore in favoarea unor tehnici mai putin invazive. Firele de lifting si rejuvenare au devenit extrem de populare, fiindca tratamentul nu lasa cicatrici vizibile, este nedureros, iar pacientii isi pot relua activitatile in cel mai scurt timp.
Specialistii in estetica recomanda tot mai mult terapia cu fire Happy Lift, care ajuta in conturare, ridicare, rejuvenare â€" intr-un cuvant intinerire si dobandirea aspectului dorit al fetei.
Vorbim de un lifting facial cu fire, recomandat femeilor si barbatilor cu varste cuprinse intre 30 si 60 de ani.
Happy Lift este o gama unica de fire absorbabile, folosite cu o tehnica minim invaziva cu timp scurt de vindecare, datorita careia pacientii vor dobandi un aspect intinerit, de lifting si rejuvenare, fara sa fie nevoie de o interventie chirurgicala si fara sa lase cicatrici vizibile. Tratamentul se efectueaza in cabinetul medical, in conditii sterile si dureaza intre 15 si 45 de minute, in functie de regiunile tratate, ne-a explicat dr. Daniela Catanas. (www.drcatanas.ro).
Primele efecte ale tratamentului cu fire Happy Lift sunt vizibile imediat dupa tratament, insa efectul de intindere se imbunatateste in doua saptamani cand efectul este cat se poate de evident. Efectul de lifting dureaza aproximativ trei ani, fara alte interventii ulterioare.